САМАЯ МОГУЧАЯ: Руските орки продали главнокомандващия си на украинците

Виктор Соколов отлетя при Кобзон при атаката срещу щаба в Севастопол

Украйна
12:30 - 28 Септември 2023
6262
САМАЯ МОГУЧАЯ: Руските орки продали главнокомандващия си на украинците

Украинската армия е научила какво е местоположението на командващия руския черноморски флот адмирал Виктор Соколов от негови сътрудници, които са продали шефа си за шепа долари. Информацията е дошла благодарение на „финансова стимулация“ насочена към руски офицери, предаде агенция УНИАН.

Атаката на украинските въоръжени сили срещу щаба на руския Черноморски флот в Севастопол на 22 септември, която доведе до ликвидирането на командващия руския черноморски флот адмирал Виктор Соколов, е станала с подкрепата на предатели отвътре.

„Неспособността на Москва да плати навреме на военния си персонал изигра ключова роля в опустошителната ракетна атака миналата седмица срещу щаба на руския Черноморски флот“, отбелязва изданието.

Взривът в Севастопол прати 34 офицери на концерт на Кобзон

Кримското партизанско движение ATESH  твърди, че именно забавените плащания към руската армия поставят военните в трудно положение.

От организацията не уточняват какъв е размерът на финансовата стимулация на руските офицери, но признават, че сумата е достатъчно голяма, че военните да поемат риск.

На 22 септември окупационните власти съобщиха за ракетен удар по щаба на руския Черноморски флот в Севастопол. На 25 септември Силите за специални операции разказаха за последствията от атаката срещу щаба. Беше отбелязано, че след разгрома на щаба на руския Черноморски флот са ликвидирани 34 офицери , сред които и командирът на Черноморския флот. Други 105 руснаци са ранени, а сградата на щаба не подлежи на ремонт.