Сами се възползва от Силвия във "Фермата"

През ключалката
13:28 - 26 Ноември 2019
102695
Сами се възползва от Силвия във "Фермата"

Треньорът Сами Хоссни се възползва сексуално от маникюристката Силвия Митева. С такова впечатление останаха зрителите на "Фермата" след снощния епизод. Мачото разкри, че има дългогодишна приятелка, която обича и че може би я е наранил с аферата си с блондинката Силвия, видя Lupa.bg.

Той дори не се замисли, че е наранил маникюристката, която се чувствала прелъстена и не спира да плаче след шоуто.  Още докато беше във „Фермата“, Силвия имаше съмнения, че връзката на египтянина с гаджето му е сериозна. Хоссни пък по никакъв начин не показваше да тъжи за гаджето си Мила или да се чувства гузен в прегръдките на Митева, а напротив, постара се да я вкара в леглото си и успя. Зажаднялата за мъжки ласки Силвия пусна доста лесно на секси треньора. 

Извън „Фермата“ приятелката на Сами се свързала със Силвия и тактично й дала да разбере, че е единствената жена за него. Сиси възлагаше големи надежди на Сами и представяше, че той ще й предложи нещо сериозно. 

"Силвия просто задоволи нагона му. Сами кръшка, но държи на Мила и никога няма да се раздели с нея. Още повече заради простоватата маникюристка", издадоха от обкръжението на мачото.