Само в Lupa.bg: 2 любовни двойки превземат листите на Нинова

Политика
18:15 - 21 Септември 2020
11180
Само в Lupa.bg: 2 любовни двойки превземат листите на Нинова

Две любовни двойки са на път да превземат водаческите места в листите на БСП за предстоящите парламентарни избори, научи Lupa.bg. Както беше казал депутатът от червената партия Антон Кутев преди години пред наш репортер "Социализмът се предава като СПИН - по полов път и по наследство", така и сега първенците за вота на левия избирател изглеждат надиплени по семеен признак. 

По информация на медията ни народният избраник и дългогодишен журналист от "Дума" Александър Симов ще поеме листата в Кърджали, а съпругата му - също водеща в партийната телевизия БСТВ Юлия, е отправила взор към един от столичните райони, но от гражданската квота, както твърдят източниците ни. 

По-интересна обаче е другата двойка в партията - все още неминала под венчилото. Става дума за кмета на Дряново Трифон Панчев, който бил абсолютният фаворит за водаческа позиция на списъка в Габрово, вече почти изготвен от шефката на социалистите Корнелия Нинова и неговата спътничка в живота.


Младежът Панчев е готов да се влее в редиците на парламента...

Това е не кой да е, а красавицата Петя Михалевска (дъщеря на покойния бивш зам.-министър Димчо Михалевски). За нея Нинова била отредила място не в родния й Кърджали, а в Смолян, където обаче вероятно ще се нареди под номер 2. Нинова искала да даде този път реален път на младите в Столетницата и затова нямало да изтика на задните позиции членовете на Младежкото обединение, както стана на предишните парламентарни избори. 


...И по-добрата му половинка - Петя

Говори се, че ще има и кардинална рокада за Видин. Там любимецът на Нинова Филип Попов нямало да запази стола си, а щял да бъде прехвърлен за водач из Централна България в район, където не бил добре познат. Русе и Велико Търново били особено щекотливи засега и нямало ясна концепция кой да ги поведе в кампанията за вота, но Варна, Бургас, Ямбол, София, Благоевград, Кюстендил, Пловдив-област вече били наредени с целите си листи, твърдят още социалисти, запознати добре с джуркането на имената в кухнята на "Позитано" 20.