Само в Lupa.bg : 300 лева за стриптийзьор за 8 март

Актуални новини
12:39 - 05 Март 2021
3144
Само в Lupa.bg: 300 лева за стриптийзьор за 8 март

8 март чука на вратата, а предвид разхлабените мерки, много жени се канят да празнуват в заведение. Все по-често се случва на този празник жените да излизат с приятелки, а не с половинките си.

А какво е женски празник без стриптийзьор? Проучване на Lupa.bg показа, че заради големия интерес към стриптийзьорите за 8 март, са пуснати и специални оферти към дамите, желаещи палаво празнуване. Цената варира в зависимост от това дали танцьорът ще бъде извикан в някое заведение, където ще забавлява дамите в рамките на 15-тина минути, или към преживяването има екстри като лимузина и алкохол.

Ако искате да поръчате стриптийзьор, който ще танцува и ще ви забавлява в рамкине на 15-20 минути, то цената започва от 180 лв.

Повечето танцьори обаче имат обявена цена от 250-300 лева за празници.

В рамките на тези минути и за тази цена те обещават разкрепостено изживяване по вкуса на дамите- танци, натискане, опипване и какво ли още не, но... без секс. Или поне повечето професионални стриптийзьори не предлагат този вариант. Може да избирате с какъв костюм да е палавникът- полицай, каубой или доктор.

В случай, че искате парти изживяване с танцьор в лимузина, то за един час ще трябва да се бръкнете с 400-450 лв. Като това е стартова цена. В зависимост от бройката на дамите и това дали ще има алкохол, цената стига до 650 лв. Ако искате да наемете парти бус, с танцьор и ди джей, то стартовата цена скача на 600-700 лв.

В случай, че сте от по-скромните и срамежливи дами и решите да празнувате в заведение без палави екстри, то трябва да знаете, че ресторантите на 8 март работят с куверти. Цените стигат до 70 лева за вечер за столичен ресторант. В цената са включени салата, мезета, основно ястие, десерт, алкохол и безалкохолно.