Само в Lupa.bg: 40 минути гримират Слави за видеото му

Новини
15:30 - 10 Юни 2022
11227
Само в Lupa.bg: 40 минути гримират Слави за видеото му

Видеообръщението, с което Слави Трифонов извести, че напуска коалиционното правителство, е било записано ден преди да бъде разпространено, научи Lupa.bg. Сензационното обръщение бе направено през фейсбука на лидера на "Има такъв народ" на 8 юни, сряда, около 15 часа, а е било записано късно вечерта на 7 юни, около 23 ч.

Именно тогава - късно по нощите, Дългия е инструктирал министрите си на заседанието на Министерски съвет на следващата сутрин да напуснат демонстративно. А няколко часа след това бе публикувано и видеото с оттеглянето на ИТН от властта

Обръщението на Слави е било записано не в телевизията му "7/8 тв", както се предполага, а в собствения му дом, твърди още източника на Lupa.bg. В къщата си за 4 милиона лева Трифонов има оборудвано малко кабинетче, което служи като студио, когато трябва да прави подобни "възвания".

В дома на Слави са отишли оператор от медията, шефът на парламентарната група Тошко Йорданов и заместничката му Виктория Василева, както и гримьорка, която е трябвало да приведе шоумена-политик в приличен вид.

Според нашия източник, Трифонов е бил гримиран старателно в продължение на 40 минути, за да бъдат заличени следите от заболяването му - хлътнали бузи, дълбоки сенки под очите, червени петна по цялото лице и пр. Въпреки това Слави изглеждаше зловещо и едва четеше от аутокюто предварително написания текст.