Само в Lupa.bg : Андреа изтри публикацията за раздялата с Кубрат

Кобрата ѝ се обяснил в любов за пореден път, бил ядосан заради публичността на откровението

През ключалката
15:20 - 15 Юли 2019
60549
Само в Lupa.bg: Андреа изтри публикацията за раздялата с Кубрат

Фолкдивата Андреа изтри публикацията си за раздялата с Кубрат Пулев по-малко от 48 часа, след като публично обяви, че се радва на живота сама. През нощта срещу събота блондинката съобщи в инстаграм, че била твърде възрастна за детски игрички и твърде млада, за да се омъжва и се показа с нова прическа, а под нея написа, че вече живее сама.

Последваха стотици коментари на нейни фенове, които ту я окуражаваха, че е сложила край на дългогодишната си връзка с Кубрат, ту я упрекваха, че го е зарязала заради скандала с американката Джени Суши. 

Близки до Андреа разкриха, че думите ѝ в социалната мрежа жестоко ядосали Кобрата заради публичността, с която фолкдивата направила откровението. Боксьорът обичал да контролира всичко около доста по-младата си половинка, издадоха негови приятели.

„Всичко около радялата е силно преувеличено. Те са имали тежки моменти, свързани най-вече с многобройните пътувания и отсъствия на Кубрат заради тренировъчни лагери и участия в мачове. Тя дори го придружи на изслушването в САЩ и му оказа сериозна подкрепа около случая с Джени Суши.

Има голяма вероятност двамата да преодолеят различията“, споделят близки до двойката. И твърдят, че след бомбастичното съобщение за раздялата той за пореден път й се обадил с обяснение в любов, което я накарало да размисли и да изтрие публикацията.