Само в Lupa.bg: Андреа се лекува в клиника за алкохолици?

Певицата извади 30 000 евро за неравната борба със спиртните напитки

Ексклузивно
18:00 - 12 Октомври 2023
19024
Само в Lupa.bg: Андреа се лекува в клиника за алкохолици?

Фолк иконата Андреа през последните години изживя големи житейски промени, включително и упорита борба с килограмите, но днес изглежда отлично. Певицата е известна, че използва филтри и фотошоп, за да махне паласките и целулита, но този път промяната е истинска и се дължи на престой в клиника за лечение на алкохолна зависимост.

Малко след раздялата си с Кобрата, с когото бе повече от 10 години, Андреа напълня рязко и буквално не приличаше на себе си. Блондинката беше минала 80 кила и редовно се появяваше на участия пияна като мотика. В последно време се е разделила с доста килограми и неведнъж е споделяла, че го постига с глад. Истоната обаче е друга - формата й се дължи на престой в клиника за лечение на алкохолна зависимост.

Според запознати, Андреа е успяла да се стегне, защото е преминала през терапия за отказ от пиенето. Певицата признава, че е била зависима от уискито и е поглъщала внушителни количества, но вече била "чиста".

Пропуска обаче да сподели, че е платила сума от порядъка на 30 000 евро за престой в специален център за алкохолици в Турция. Именно това била и причината цицорестата певица често да отскача до Южната ни съседка, а не професионални ангажименти.

Да се насладим на едно видео от пиянско участие на Андреа в тежкия за нея период покрай раздялата с Кубрат: