Само в Lupa.bg: Ангел Бончев работи като хамалин в куриерска фирма, товари и разтоварва тирове

Бежанци и роми бачкат рамо до рамо с бившия шеф на Литекс

Новини
14:00 - 28 Март 2024
10672
Само в Lupa.bg: Ангел Бончев работи като хамалин в куриерска фирма, товари и разтоварва тирове

Някогашната дясна ръка на собственика на Литекс Гриша Ганчев - Ангел Бончев в момента работи като хамалин в една от двете големи куриерски фирми, научи Lupa.bg от свои хора там.

Бившият шеф на Литекс, който беше отвлечен от "Наглите" , в момента се труди рамо до рамо с роми и бежанци и си докарва месечна заплата около 2300 лева. Някогашният бизнесмен днес товари и разтоварва тирове, като работи по много часове 6 дена в седмицата. Графикът му е една седмица дневни смени, следващата нощни. За труда си освен заплатата, получава и ваучъри на стойност 200 лева. 

От работното място на Ангел Бончев се приемат пратки на фирмата от цял свят, след което се разпределят по градове. 

Тежкият труд карало хората да се отказват на първия или втория месец, а Ангел Бончев бил един от старите служители, които бачкали здраво без да кажат дума, разказва нашият източник..

Бончев се сринал психически след смъртта на жена му Камелия и в момента чрез работа гледа да не мисли за нищо друго.

Припомняме, че Ангел Бончев беше отвлечен и изтезаван от групата "Наглите". По наша информация е искан откуп от Гриша Ганчев, но богаташът мисли че това е постановка от Бончев и отказва да даде парите. Едва по-късно разбира, че дясната му ръка е похитена от бандата.  След този случай отношенията между двамата се развалят.