Само в Lupa.bg: Ангел Джамбазки зарязал дъщеря си?

Ексклузивно
11:00 - 18 Септември 2020
33286
Само в Lupa.bg: Ангел Джамбазки зарязал дъщеря си?

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки се е разделил окончателно със семейството си, научи Lupa.bg. След като миналата година се похвали официално, че е станал баща на малката Биляна, а по-късно се появи слух, че дори не е признал документално бебето до законовия срок от 1 година, от фейсбук постинги на майката Маргарита се разбра, че пътищата им завинаги са се разделили. 

Биляна расте с имената на родителката си, а Джамбазки се задоволявал с грижите за нея, само като пращал от време навреме пари от Брюксел, където припечелва завидно заради дейността си в ЕП, говорят злите езици. 

А Маргарита не крие разочарованието си от поведението на воеводата и редовно публикува многозначителни стихове на омерзение от бащата на детенцето, което скоро тръгва на забавачка. Още през 2019-а се зашушука, че Джамбазки всъщност има паралелна връзка със своя колежка и сътрудничка - Росица Кашикова, която също е част от евроконсерваторите, но според нашите информатори и там отношенията са били преустановени. 

Упорито се тиражира информацията и че двете раздели са се случили непосредствено около пиянската изцепка на пратеника в столицата на ЕС в края на миналата година. Тогава той беше хванат от полицаите в Самоков "на мотика" зад волана, след което се разкая горко за постъпката си и дори пред наш репортер обеща изобщо да зареже вредния алкохолен навик. За шофирането в нетрезво състояние той се раздели за 1 година с книжката си и "олекна" с 1000 лева глоба. 

Въпреки че очевидно семейните ценности са му чужди, евродепутатът и вчера повдигна въпроса при изслушването на шефката на ЕК Урсула фон дер Лайен за приоритетите на Стария континент в новия период за налагането на антидетските закони у нас и в Европа. Той остро се изрепчи на управляващата коалиция и за готвената т.нар. "зелена" сделка, като според него това ще отвори огромна дупка в работните места за хиляди европейци от централните и източните райони на ЕС.