Само в Lupa.bg: Ангелкова си барнала и брадичката

Личности
11:40 - 30 Септември 2020
6221
Само в Lupa.bg: Ангелкова си барнала и брадичката

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова се е подложила на още една хирургическа интервенция покрай прочутата си ринопластика. Lupa.bg научи от нейното близко обкръжение, че депутатката с изцяло нова визия, е постигнала зашеметяващия резултат и благодарение на филър, поставен в брадичката.

"Подложката", която вървяла често ръка за ръка с операцията на носа за омекотяване на чертите и постигане на съвършената симетрия, била имплантирана в същия ден, в който Ангелкова се събудила и с новия си обонятелен орган. Защо се е наложило скулптуриране на долната част на лицето? Естетическите хирурзи обясняват, че когато се прави ринопластика, често пропорциите в лицето започват да "бягат".

От друга страна, с възрастта хиалуроновата киселина в организма чезне и затова и кожата се отпуска. Така и при Ангелкова - за да бъде завършен контурът й след операцията на носа, се е наложило "центриране" на брадичката, което ясно се вижда и от последните снимки на вече сексапилната дама.

Окончателният изглед от пластичните й корекции ще стане ясен след 1 година, когато и носът ще придобие формата, начертана й от 3D скенера преди хирургическата интервенция в Пловдив. Нашите източници обаче твърдят, че това било само началото на пълната трансформация за Ангелкова. Тя тепърва щяла да легне на операционната маса за лифтинг на врата, а след това и за блефаропластика, за да накара очите си да изпъкнат. 

А днес депутатката се появи със зашеметяващ синьо-бял ансамбъл в пленарната зала, накарал мнозина да ахнат при вида й и смелия избор на костюм. 

Снимка: Агнес Методиева