Само в Lupa.bg: Българинът лудна по канабиса, продават го вече по сайтове (СНИМКИ)

Новини
16:52 - 16 Октомври 2020
11181
Само в Lupa.bg: Българинът лудна по канабиса, продават го вече по сайтове (СНИМКИ)

Българинът лудна по канабиса и в момента това е най-често използвания наркотик у нас. Всеки ден полицейските сводки се пълнят с информация за заловена марихуана, но въпреки това модата по тревата става за съжаление все по-голяма. Lupa.bg видя, че сайтове предлагат в продажба семена за канабис, които се предлагат само по 4 лева. 

Именно това е основната версия на ченгетата за това - защо канабисът е най-често използван при наркоманите. Той се набавя евтино, отглежда се лесно и присъдите на задържаните с този наркотик са винаги по-ниски от тези с другите дроги.

"Важно е да се отбележи, че ние продаваме семена от марихуана по предназначение за колекционерски и сувенирни цели. Не се притеснявайте, всички семена за марихуана за продажба са от реномирани животновъди. Имаме една от най-големите банки за семена на канабис онлайн и включваме животновъди от новозаконовени държави. Намерете също легендарни добре известни развъдчици на марихуана, които са се утвърдили с огромни последствия онлайн. Гордеем се с огромната колекция от саксийни семена, които събрахме през последното десетилетие.
Не е рядкост да намерите саксийни семена за продажба като сувенири през целия амстердам. Спестяваме ви пътуване от необходимостта да направите пътуване, за да намерите любимите си семена от плевели. Намерете впечатляващо количество саксийни семена от Амстердам в нашата банка за семена на канабис. Съхраняваме семената в оригиналната им опаковка от техните животновъди, това гарантира получаването на автентичен продукт.", пише в сайт, който спокойно продава канабис, докато ченгетата се потят под слънцето да търсят тревата по селата и да слагат белезници на баби и дядовци за отглеждането му.

Да си купиш семена канабис, е все едно да си купиш люти чушки. Пишеш в Google "продавам канабис" и ти излиза обява в Базар.бг, от която можеш да поръчаш семена на скромната цена от 4 лева. 

Въпреки че в България продажбата все още не е легална, всеки, който иска да си засади марихуана има избор, търговците я продават на все по-ниски цени, дори предлагат доставка до дома. 

Търсените ефекти са приятно отпускане, еуфория, приказливост и намаляване на задръжките (и комплексите), чувство за съпричастност с компанията, както и задълбочаване на сетивния опит (по-ярко възприемане на звуците, цветовете, вкуса, миризмата).
Физиологичните ефекти включват учестяване на пулса, зачервяване на очите, може да има усещане за сухота в устата и да бъде повишен апетитът.
Докато трае въздействието на канабиса изпълнението на интелектуални задачи, изискващи запомняне и логично мислене или на задачи, изискващи добра преценка и координация на движенията (напр. каране на кола или работа с машини) е влошено.

В по-късните стадии употребилият става тих, рефлективен и унесен.
След преминаване на въздействието човек може да чувства умора и липса на енергия.

При по-големи дози възприемането на звуците, цветовете и другите усещания могат да бъдат изострени или изкривени, а мисленето става бавно и объркано.
При големите дози ефектите на канабиса са подобни на тези при халюциногените (дезориентираност, безпокойство, неприятна превъзбуда и напрегнатост, псевдохалюцинации). Може да се появи пристъп на паника, тревожностово разстройство или да започне психотичен епизод (психично заболяване в тесния смисъл).
При дългосрочно приемане се развива умерен толеранс (нужда от по-високи дози за постигане на ефект).
При някои употребяващи се формира психична зависимост и те имат затруднения, когато искат да прекратят вземанията.