Само в Lupa.bg: БФС натиска за тъмни стаички на конгреса

Настоящото ръководство настоява и да няма членове на клубовете при преброяването на бюлетините

Спорт
15:10 - 12 Март 2024
3799
Само в Lupa.bg: БФС натиска за тъмни стаички на конгреса

Номерата от "селски вечеринки" в БФС нямат край. Настоящото ръководство, което няма намерение да пусне лесно кокала, настоява да има тъмни стаички за гласуването на конгреса.

В петък, 15 март, трябва да се реши съдбата на президентското кресло и кой ще седне в него. Повече от 18 години там удобно се беше настанил Борислав Михайлов, който подаде оставка в края на миналата година, а тази седмица трябва и да се реши дали тя ще бъде приета.

За тъмните стаички натискал най-много изпълнителният директор Борислав Попов, а на всички е известно защо е това желание.

Друго скандално решение, което ще се обсъди в деня на конгреса, е, че от БФС не желаят да има представители на клубовете по време на преброяването на бюлетините. И това е ясно защо се иска.

На всичкото отгоре преди дни беше обявено, че медии няма да бъдат допускани по време на самия конгрес, а само за 10 минути в началото за протоколни кадри и снимки. Това също може да се промени, ако делегатите на клубовете го гласуват преди началото на конгреса.

Със сигурност се очертава един вълнуващ петък, който за някои си е Ден на майстора. Пак по обясними причини.