Само в Lupa.bg: Благо Джизъса си издигна мемориал приживе (Снимка)

Паметната плоча с надпис „Тук почива Благо“ той постави тържествено на Острова на отшелника, където беше изгонен от конкурентите си за приза от 150 бона

Нещо за четене
13:15 - 03 Май 2023
8248
Само в Lupa.bg: Благо Джизъса си издигна мемориал приживе (Снимка)

След като остави следа във футбола и в семейното планиране, Благо Джизъса реши да се увековечи във вечността. Футболистът, който от два месеца успява да оцелее в „Сървайвър“, си издигна мемориал в Доминикана. Паметната плоча с надпис „Тук почива Благо“ той постави тържествено на Острова на отшелника, където беше изгонен от конкурентите си за приза от 150 бона.

Джизъса, който е свикнал с активния начин на живот, не крие, че почивката в изолация му идва вповече. „Имам чувството, че съм на Острова от 12 месеца. Писна ми тук, ужасно ми е скучно, но никога няма да се откажа. Бил съм спортист 20 години и мотивацията ми е на високо ниво“, заяви Благой. Макар и в изгнание, той крои планове да се върне на бял кон в играта и да смаже коалицията на младите играчи, които го надиграха и го пратиха на Острова на отшелника. „Дечурлигата да не си правят планове без кръчмаря“, отсече той.

В последната битка за оцеляване Благо победи певеца Тино, а преди това и атлета Иван. В следващите дни компания в изолация ще му прави инфлуенсърката Мария, която също беше изгонена от племето.