Само в Lupa.bg: Благо скри Златка и детето в чужбина, търсят го да го бият

Спорт
13:39 - 29 Юни 2021
12688
Само в Lupa.bg: Благо скри Златка и детето в чужбина, търсят го да го бият

Венци Стефанов може да изглежда като несполучлива карикатура на начинаещ художник, но за сметка на това думите му често са пророчески. Президентът на Славия преди месец предупреди, че старата му дружка Благой Георгиев ще си изпати сериозно покрай участието си в преговорите за продажба на Левски. Оказва се, че към днешна дата Бай Венци е принуден лично да го играе ятак на религиозния фанатик, който скоропостижно избяга в чужбина.

В последните дни Джизъса се хвали, че е на почивка в Гърция със Златка и малкия Благо, но всъщност е в Южната ни съседка под ключ, твърдят близки до бившия футболист. Георгиев и семейството му не ваканцуват, а са се скрили под охрана в комплекс, собственост на Венци Стефанов. За сигурността им денонощно бдят двама гавази.

Причината е съвсем ясна - още преди седмици Благой започнал да получава заплахи от фенове на Левски, че ще му изпотрошат идеално избелените зъбки за това, че домъкна ментето Джоузеф Диксън на "Герена". Както е известно, сделката със смешния англичанин днес се провали официално и мнозина почитатели на фалиращия клуб от Подуяне виждат у Джизъса агент-провокатор, решил да загроби любимия им отбор.

Добре си е на гости у Чичо Венци

"Ще ти одерем татуираната кожичка и ще си направим знаме от нея" и "Тука  сме 38 човека от Люлин, като се изредим на Златка, ще минем по 2 пъти и сина ви",  били сред най-меките заплахи, които стигнали до ушите на нежния бивш национал. По тази причина той миналата седмица срамежливо помолил стария си благодетел Венци Стефанов да му спасява живота.

Не е ясно как Златка гледа на ситуацията, но  едва ли ще се радва, ако заточението й продължи дълго, па макар и в луксозната вила на Бате Венци.