Само в Lupa.bg : Божана Филипова забърса 20 години по-млад футболист

През ключалката
14:39 - 03 Януари 2020
77704
Само в Lupa.bg: Божана Филипова забърса 20 години по-млад футболист

Прецъфтялата телевизионна красавица Божана Филипова може вече да не е едно от най-лъскавите лица в родния ефир, но продължава да жъне победи на интимния фронт. Дащната пловдивчанка, която тази пролет навършва достолепните 43 години, се е уредила с млад любовник, който може да й бъде син – 24-годишен футболист на столичния Левски, научи ексклузивно Lupa.bg.

Синоптичката и младежът, чието име ще запазим в тайна за да не слагаме прът в колелата на обещаващата му кариера, се срещат от няколко месеца. Божана все още се притеснява да запознае любовника си със своята поотраснала щерка Елия, но и това вероятно ще се случи в най-скоро време, твърдят запознати със страстната афера.

С Косьо Филипов бяха една от емблематичните родни тв двойки

Филипова беше спрягана с дузина видни столични ергени след развода си с колегата Косьо Филипов, в това число един от най-верните сподвижници на Цветан Василев във фалиралата КТБ и със собственик на популярна марка минерална вода. Светските клюкари шушукат, че Божана е истинска мъжемелачка с предпочитания към добре осигурени финансово господа. Този път обаче решила да заложи на младата кръв.

Сред любовните й завоевания се спряга и сенчестият бизнесмен Ивайло Борисов – Ториното, който нашумя покрай зверския побой, който четирима негови гардове спретнаха на семейство от София на Околовръстно шосе. Иво Ториното е добре известен в столичния ъндърграунд от години с шеметната си кариера, като преди да навърши 25, бе най-младият лейтенант в организацията на Златко Баретата.