Само в Lupa.bg: Циганинът, който псува българите - гей проститутка в Германия

Майката на нещастното ромче Гилбърт го кара да продава тялото си

Общество
00:36 - 09 Април 2019
14223
Само в Lupa.bg: Циганинът, който псува българите - гей проститутка в Германия

Предизвикалият етническо напрежение и взрив от емоции в социалните мрежи нагъл ромски рапър Гилбърт, който си позволи да запише брутална тирада срещу българския народ, изпъстрена с клетви и псувни, едва ли може да бъде съден твърде строго. Lupa.bg научи от свои хора сред родната диаспора в Германия, че невръстното циганче заработва като гей проститутка в странство, докато мечтае за световната хип-хоп сцена.

„Гибо не е лошо момче, но животът не е бил милостив към него. Израснал е без баща, а майка му практикува най-старата професия в дома им, докато той се опитва да спи в съседната стая. Момчето е жестоко травмирано“, сподели ни нашенец, който работи като електротехник в Лудвигсхафен.

Според него Айхан, както е името по паспорт на младежа, е гей, което оправната му майка веднага усетила навреме. Тя впрегнала момчето в занаята и днес циганина проституира заедно с родителката си. Именно лачената и нахална ромка накарала сина си да допринася в семейния бюджет, като продава тялото си.

„Отвратителна история. Прибира му наем, за да живее в собствения си дом. Гилбърт виси на големият паркинг пред областния център Майнц. Оттам минават стотици тирове ежедневно, които товарят материали от и за фабриката на BASF. Майка му е титулярката, но когато клиентът иска нещо по-така, пуска Айхан да го обслужи“, разказва нашият източник. По желание на клиента, циганина се дегизирал и като жена.

В контраст с жестоката реалност, тънкогласното циганче мечтае за музикална кариера. Макар че изпълненията му приличат повече на кючек в изпълнение на Джорджано, той настоява, че е рапър и като такъв трябва да се движи по ръба на закона. Това е и причината за грозната му и идиотска изцепка в социалните мрежи. Гилбърт вече се извини на всички и заяви, че го е направил заради лайкове във Фейсбук.

Да се насладим още веднъж на изкуството на нещастния младеж: