Само в Lupa.bg: ЦСКА съди жалбоподателя!

Армейците предприемат действия срещу Николай Веселинов

Спорт
12:40 - 30 Октомври 2023
26492
Само в Lupa.bg: ЦСКА съди жалбоподателя!

ЦСКА предприема крайни действия срещу Николай Веселинов - човекът, който подаваше жалба след жалба срещу реконструкцията на стадион "Българска армия". Клубът е решен да съди бившият зам.-кмет на столичната община "Красно село", за да го сложи на мястото му и да парира всякакви нови такива опити да се осуетяват и отлагат ремонтните дейности, научи Lupa.bg.

Шефовете са оторизирали адвоката на "армейците" - Станислав Трендафилов, който движи юридическите неща на ЦСКА, той ще трябва да предприеме действия в най-скоро време, когато се очаква да падне в съда жалбата на Веселинов.

Самият Николай Веселинов си навлече гнева на привържениците на "червените" с действията си, а феновете затова предприеха и крайни мерки - блокирайки "Орлов мост" след мача с Арда миналия петък. Те са готови да стигнат още по-далеч в действията си, ако не бъдат чути и не се помогне на клуба да извърши реконструкцията на стадион "Българска армия".

Ръководителите са обсъдили с Трендафилов и иска, който да бъде заведен срещу Николай Веселинов, като се очаква той да бъде в диапазона от 300 000 до половин милион лева.