Само в Lupa.bg: Дарина Павлова дойде тайно у нас с частен самолет

Вдовицата на Илия Павлов е у нас със сина Илия-Калоян

Новини
23:11 - 06 Юни 2023
19616
Само в Lupa.bg: Дарина Павлова дойде тайно у нас с частен самолет

Дарина Павлова е пристигнала инкогнито в България с частен самолет преди няколко дни, научи Lupa.bg. Вдовицата на Илия Павлов е дошла у нас в компанията на сина си Илия-Калоян и личната си асистентка. Дарина обаче е отседнала не в свой имот в София, а в президентския апартамент на 5-звезден хотел в столицата. Синът й и асистентката са настанени в по-малки апартаменти в същия хотел.

Не става ясна причината за посещението на Мадам Мулти в България, но най-вероятно бизнес делата са я докарали тук. Според запознати, тя е заминала за няколко дни във Варна, където компанията й притежава няколко хотела. Павлова от няколко години се опитва да продаде каквото е останало от някогашната могъща "MG Корпорация" на съпруга си Илия Павлов, но предложената цена не я удовлетворява. Възможно е сега да се опитва да финализира сделката, допускат запознати. Някои, по-конспиративно настроени, пък обвързват визитата й с промяната с политическата ситуация у нас и гласуваното днес ротационно правителство.

Дарина Павлова със сина си от Илия Павлов - порасналия вече Илия-Калоян

За последно Дарина Павлова си дойде в България преди 3 години, отново в пълна секретност. Тогава тя посети гроба на мъжа си Илия Павлов в Арбанаси. Най-вероятно сега също се е отбила там, заедно със сина на боса Илия Калоян, който носи и името му.

Преди година и половина почина и бащата на Илия Павлов - Павел Найденов, но снахата Дарина, която бе в силно обтегнати отношения с него, не се върна, за да го изпрати. Погребение на бай Павел всъщност нямаше - той беше набързо кремиран, а урната е положена неизвестно къде - факт, който силно възмути приятелите му.