Само в Lupa.bg: Дъщерята на Кичка Бодурова продава манджи по прашки

Кристи Джей трупа пачки като храни с такос мексикански бандюги

През ключалката
13:07 - 30 Април 2019
11251
Само в Lupa.bg: Дъщерята на Кичка Бодурова продава манджи по прашки

Кристи-Жаклин, напращялата дъщеря на естрадната легенда Кичка Бодурова, трупа пачки в САЩ с ресторантьорство. Бизнес планът на младата дама обаче е доста оригинален – Кристи Джей, както сама се нарича госпожицата, е открила верига за бързо хранене, в която девойки обслужват загорелите клиенти в оскъдно облекло – по прашки и с изхвръкнали от деколтетата бомби. 24-годишното момиче стартира начинанието преди година и половина в Лас Вегас с една каравана, но вече работи в 10 щата.

Кристи Джей Зарпас сама се хвали, че фургоните с мексикански лакомства с нейната марка са истински хит по Западното крайбрежие, предимно сред латиноамериканската диаспора. Щерката на Кичка твърди, че е започнала бизнеса си със скромната сума от 10 000 долара, които сама е изкарала като еротичен модел, а сега марката й струва няколко милиона.

В Лас Вегас обаче франчайзът на Кристи не се слави с твърде добро име. Въпреки вкусните такос и енчиладас, мнозина обикновени граждани избягват заведенията, защото ги смятат за свърталище на мексикански бандити и личности с въпросителен морал, които ходят да плакнат очи с пищните сервитьорки. Това обаче никак не пречи на далаверата да върви с пълна пара.

Наследницата на Кичка е известна с ексцентричното си поведение и често публикува голи снимки в социалните мрежи, придружени с разкази за запои, татуировки и безкрайни купони.

Кристи-Жаклин е с българо-гръцки корени. Тя е родена в Лос Анджелис и носи фамилията на баща си – Зарпас. Израснала е в богаташки квартал в Лас Вегас, без да ѝ липсва абсолютно нищо. Една от последните изцепки на девойката е признанието й отпреди 2 години, когато каза: „От 100 дни съм без марихуана и съм много щастлива. Мисля, че трябва да излезем и да се напием".

Едва навършила 18 години Кристи-Жаклин се подложи на операция за уголемяване на бюста. Младата дама е покрита с татуирови и редовно ги показва на феновете си в интернет. На корема си тя има изрисуван огромна сова, а лявото ѝ бедро е украсено с лика на кралица Амидала от „Междузвездни войни”.