Само в Lupa.bg: Депутатът Ицо пее на голи задници (СНИМКИ)

Зам.-шефът на културната комисия забива до ранни зори на разгологъзено парти в Лозенец

Шоу
21:20 - 09 Август 2023
18446
Само в Lupa.bg: Депутатът Ицо пее на голи задници (СНИМКИ)

Депутатът и зам.-председател на комисията по култура в парламента Христо Петров - Ицо Хазарта, се отдаде на строго културни занимания снощи във вървежния "Хасиенда Бийч" в курорта "Лозенец". Борецът за образователна реформа мяташе римички, заобиколен от голи женски дупета в разюздано парти до изгрев слънце. Доста брутален сексисъм, особено в момента, в който Вежди Рашидов метна прословутата си реплика за "курвите, които е сетиха след 16 години, че са изнасилвани".

Участието на Ицо беше брандирано с бившата му група "Ъпсурт", макар на сцената освен полуголите танцьорки да бяха само Хазарта и Бат Венци. Правата върху името на бандата обаче ще оставим на административния съд. По-интересно е защо Петров, който е определил за свой приоритет №1 в НС грижата за подрастващите, участва в подобни безвкусни и пошли спектакли. Още повече, че остават сериозни съмнения дали публиката му е била изцяло от пълнолетни.

Върти тая дупара, ама демократично

Евините одежди и симулацията на лесбийски ласки от страна на танцьорките едва ли са най-добрият пример, който почти 44-годишният мъжага, баща на 3 деца, може да даде на новите поколения.

Именно скандално участие преди 4 години даде старт на политическата кариера на Хазарта. Дотогава верен привърженик на ДСБ, а след това и на Реформаторския блок, певецът беше изловен в края на октомври 2019-а да пее на предизборен концерт ГЕРБ в Самоков.

Последва публично тричане на фона на провала на кандидата за кмет на София арх. Борислав Игнатов на местните избори. А Ицо се врътна и тегли една майна на градските десни. За да стане по-късно депутат от "Продължаваме промяната".

Ицо Хазарта реди рими, докато зад него младо момиче се дупи демонстративно. Това не е ли безобразно сексистко поведение от един депутат, при това зам.-председател на Комисията по култура в парламента?!