Само в Lupa.bg: Дипломатически автомобил отне предимство и мина на червено!

Явно някои все още си действат по съветски модел и се мислят за безнаказани

Топ
11:26 - 08 Ноември 2019
6192
Само в Lupa.bg: Дипломатически автомобил отне предимство и мина на червено!

Дипломатически автомобил отне предимство, мина на червено и за малко не бутна две жени, които пресичаха на пешеходна пътека, видя репортер на Lupa.bg. Около 20:00 часа в четвъртък вечер, на кръстовището на столичните булеварди "Цар Борис III" и "Овча купел" в едноименния квартал, черен автомобил "Шкода" с дипломатически номер си помисли, че може да е извън закона.

След като изпревари голяма част от колите, той направи десен завой към посолството на Украйна, което се намира в близост до инцидента. Изненаданите пешеходци, които пресичаха в този момент на зелено на пешеходната пътека, трябваше да спрат, за да изгледат с изненада как "Шкодата" минава с мръсна газ, за да спре на следващото кръстовище до банята.

На кръстовището на бул. "Овча купел" и "Любляна" номерът беше повторен - с висока скорост изпреварване на всички автомобили, чакащи на светофара.

Явно някои все още живеят в порядките и беззаконието на социализма и бившия Съветски съюз, където някои се ползваха с протекции, а човешкият живот не означаваше нищо.

Оказа се, че регистрационният номер на автомобила С 8999 е на посолството на Украйна, намиращо се на ул. „Боряна“ 29.