Само в Lupa.bg: Директор на ЦСКА като Сираков - закоравял комарджия!

Филип Филипов, който скоро няма да е част от клуба, залагал постоянно

Спорт
15:50 - 29 Август 2024
7303
Само в Lupa.bg: Директор на ЦСКА като Сираков - закоравял комарджия!

Проблемът с комара на Тобиас Хайнц в ЦСКА се оказа, че не е единствен. Още един човек от ръководен пост на "Армията" е обсебен от идеята да печели пари чрез различни видове залози - става дума за изпълнителният директор на армейците Филип Филипов, научи Lupa.bg.

Фичо, както е известен във футболните среди, от доста години имал проблеми с хазарта и през повечето свободно време обичал да посещава различни казина, както и да залага на футболни мачове, разкриха пред нашата медия негови познати.

От доста време Филипов е мишена за привържениците на ЦСКА, които го обвиняват, че той и неговият колега на същия пост - Стоян Орманджиев, не са за тези позиции и не си вършат работата, както трябва.

Дните и на двамата са преброени и те скоро няма да са част от клуба, както ви информира по-рано Lupa.bg. Просто се изчакват последните събития и развръзката с новия треньор Александър Томаш, който от вчера води тренировките на отбора, а след това ще дойдат и крайните действия.

Колкото и конспиративно да звучи, но мнозина от привържениците на ЦСКА, знаейки за увлеченията на Филип Филипов, заподозряха, че последните слаби резултати имат нещо общо и с порока на бившия защитник на тима, станал част от отбора, спечелил последния златен дубъл за клуба от Борисовата градина.