Само в Lupa.bg: Две дами си делят Николай Хаджигенов - руса и чернокоса

Ексклузивно
15:15 - 18 Август 2021
28639
Само в Lupa.bg: Две дами си делят Николай Хаджигенов - руса и чернокоса

Небрежното поведение и денонощното висене по площадите на столичния адвокат и новоизпечен депутат Николай Хаджигенов остави у голяма част от обществото впечатлението, че членът на "Отровното трио" е свободен мъж. Това обаче няма нищо общо с истината, защото в живота на юриста има не една, а цели две жени, при това като в класическа любовна история - една руса и една чернокоса.

Блондинката е Eлeнa, законната съпруга на Хаджигенов, която му е родила трима сина. Дамата e инжeнep и e зaвъpшилa „Eлeĸтpoннa тexниĸa и миĸpoeлeĸтpoниĸa“ в Texничecĸия yнивepcитeт Coфия. Занимава се с частен бизнес и пpaви pъчнo изpaбoтeни apт cтoĸи ĸaтo ĸaлeндapи, шaлoвe, чaши и дpyги cyвeниpи и ги пpoдaвa. Освен това Елена Хаджигенова е върл поддръжник на политическата линия на съпруга си, като залива социалните мрежи с огън и жупел срещу "партиите на статуквото" и "модела ГЕРБ-ДПС".

Елена Хаджигенова е родила на адвоката трима сина

Големите синове на адвоката - Лъчeзap и Бopиcлaв, ca избpaли пътя нa бaщa cи и ca зaпиcaли дa yчaт пpaвo в Университета в Шефийлд.

По-интересни са отношенията на Николай с брюнетката - известната и атрактивна софийска адвокатка Стефания Гичева. Именно в нейна компания миналия месец юристът вдигна на главата си столичния ресторант "Ин Каса" заради недобре приготвен рибай стек за 27 лева.

Стефания и Николай са почти неразделни в делниците си, като според техни колеги връзката им е строго професионална и датира от вече близо две десетилетия. Двамата често могат да бъдат забелязани в неформална обстановка да дискутират текущи дела, а може би и бъдещето на българската демокрация.

Стефания Гичева - Адвокатско дружество Кънчев, Гичева, Марникас и партньори

Професионална дружба свързва Николай със Стефания Гичева