Само в Lupa.bg: Ето го дядото, убил семейството си в Черногорово

Стефан Хищника имал добро сърце, помагал на всички

Общество
12:54 - 19 Септември 2023
8828
Само в Lupa.bg: Ето го дядото, убил семейството си в Черногорово

Ето го убиецът, който погуби жена си и дъщеря си и си тегли куршума. Оказа се, че Стефан Хищника е много добър човек и винаги помагал на хората. 

Преди 3 години пенсионерът Стефан Дивеков е намерил и върнал на дете сираче изгубеното от него портмоне, в което имало персонални документи и близо 3000 лева. 

Той намерил портфейла на автобусна спирка в селото и даже не посмял да го отвори, а незабавно го занесъл в кметството. "Бях повече от очарован от добротата на този човек! “,  с откровено почитание разяснява кметът Димитър Вринчев. Заедно преброихме парите, а след това си помислих, че те на никого не биха били непотребни и в случай че беше някой неморален човек, щеше да си ги задържи. Стефан Дивеков обаче не си е и помислил за това, дори не ревизирал какво има в портмонето ". А то съдържало 1250 евро и 135 лв..

Кметът незабавно се обадил на кварталния служител на реда и направил инспекция по персоналните данни на момичето. Оказало се, че то е на Десислава Дошкова, на 24 години е и е от Пазарджик. Няма татко, майката е умряла, а младата жена живее с баба си.

Припомняме, че днес стана ясно, че възрастният човек застреля жена си и около 40-годишната си щерка, след което си тегли куршума.

Все още никой не знае мотивите за жестоката драма.