Само в Lupa.bg: Ето кое секси тяло мачка ергенът Виктор!

Участникът в „Денсинг старс“ тайно върти любов с актрисата Поли Недкова 

Нещо за четене
19:25 - 11 Април 2024
18302
Само в Lupa.bg: Ето кое секси тяло мачка ергенът Виктор!

Ергенът Виктор Стоянов вече не е ерген, а тайно върти любов с ослепителна актриса и тв водеща, научи Lupa.bg. Риалити героят, който всеки път прави жестоко шоу в „Денсинг старс“, а последният път дори излезе с балетна пачка на паркета, е луд по нежното лице на bTV Поли Недкова. Връзката им е съвсем прясна и двамата се опитват да я крият, но едва ли ще я опазят дълго от любопитните очи.

Поли Недкова

Въпреки че са претоварени с ангажименти, Виктор и Поли използват всяка секунда, за да са заедно. Актрисата, която играе в „Съни бийч“, редовно е в публиката на живо в „Денсинг старс“. Красавицата се настанява близо до сцената, най-често до гаджето на Папи Ханс Сара Драгулева и така нарочно създава измамното усещане, че подкрепя певеца. Под това прикритие тя се наслаждава на Виктор, който става все по-добър в танците и обира комплиментите на строгото жури.    

Красавицата е на всеки лайф на шоуто

Ерген №1 обаче явно не бърза да афишира чувствата си към Поли след последното фиаско, което преживя на любовния фронт. Малко преди да влезе в „Денсинг старс“ той драматично се раздели с приятелката си, блогърката Мария и обяви края на аферата в социалните медии. Скоро ще стане ясно дали ще му провърви повече с Поли, с която, поне засега,  изглеждат един за друг. Точно като Виктор, тя се вълнува от здравословния начин на живот и тренира усилено във фитнеса.