Само в Lupa.bg: Ето кой снима изродския клип в пловдивския мол

Новини
18:00 - 12 Април 2023
13009
Само в Lupa.bg: Ето кой снима изродския клип в пловдивския мол

Елизабет – най-малко познатата в странната тройка с Емили Тротинетката и Тихомир, който за кратко беше Мелиса, е снимала скандалния клип в пловдивския мол, научи ексклузивно Lupa.bg.

Случаят нашумя миналата седмица и сега тримата главни герои във видеото, в което се гаврят с момче със специални образователни потребности, са в ареста на Второ РПУ-Пловдив. Утре на втора инстанция в Пловдив съдът ще реши какво ще се случи с Емили, Петко Чеченеца и Тошо Куката.

В интервю, което и досега по неясни причини не е публикувано, Тихомир споделя, че е силно притеснен за здравето на Емили и не знае дали ще издържи в килията поради здравословни проблеми (личностно разстройство).

„Да, аз снимах клипа – признава Елизабет и допълва: „В онзи момент си мислехме, че това е шоу за взаимно качване на рейтинги.“ И се извинява публично на момчето и родителите му. „Ние не сме знаели (за здравословното състояние на момчето – б.р.) и не сме инициаторите на това нещо. Чеченеца и Тошо Куката са.” – твърдят Тихомир и Елизабет.

Това рязко противоречи на интервю на същата Елизабет (според някои софиянката се подвизавала с второ име „Тейлър“) пред столична медия, в което тя твърди, че не е снимала клипа, нито пък го е качила в интернет.

Най-вероятната причина за тази „амнезия” е сериозно сплашване.

Емили Тротинетката, Петко Чеченеца и Тошо Куката се гаврят с момче със специални образователни потребности в пловдивски мол