Само в Lupa.bg: Ето коя ще спечели "Ергенът"

Нещо за четене
17:00 - 19 Май 2022
12135
Само в Lupa.bg: Ето коя ще спечели "Ергенът"

Туркинята Дениз Хайрула ще спечели риалити шоуто "Ергенът". Бившата на покойния Христо Сираков, известен като Стоте манекенки, е служебният победител в предаването, твърдят източници на Lupa.bg.

Дениз e на финалната права с Виктория Капитонова и Александра Гърдева, които вече няколко пъти са спрягани като победителки. Източниците ни са сигурни, че Виктор ще изгони рускинята Виктория, след като заля Алекс с питието си, а психоложката ще пожелае да напусне шоуто, защото е разочарована от формата. Така Дениз ще спечели първото място, макар "Ергенът" да не си пада най-много по нея.

Трите кандидатки за сърцето на Виктор, които останаха до финала

Мачото призна, че харесва по-зрели жени, даже и такива с деца. Виктор Стоянов не скри, че си падна най-много по художничката Марта, но я изгони, защото тя все още е влюбена в бившия си мъж и просто иска да се позабавлява, а после да се върне при бащата на дъщеря си. 

Деница също впечатли Виктор със зрелостта си, кариерата и силния си характер, но и тя отпадна от шоуто. Едва преди финала красавецът прогледна и видя, че рускинята е хитруша и иска тя да командва в предаването, но не защото е много влюбена, а защото е амбициозна и ика да е нейното.

Според източниците ни менно Дениз е тази, която ще стигне най-далеч в шоуто, съответно ще задълбочи и отношенията си с Виктор. Преди време това намекна и Виктория Капитонова.

Самата Дениз не разкрива дали тя си има приятел в момента, нито ако е така - доколко е сериозна връзката й. Брюнетката не отговаря директно, но по-скоро намекна в един от отговорите си, че никога не е сама.

Виктор си пада по зрели жени