Само в Lupa.bg: Ето тайното игрище, където рита Бойко Борисов (СНИМКИ)

Районът е обезопасен, а най-близките авери на лидера на ГЕРБ са винаги там

Новини
13:15 - 29 Март 2024
7245
Само в Lupa.bg: Ето тайното игрище, където рита Бойко Борисов (СНИМКИ)

Бойко Борисов не пропуска ден без да спортува, независимо от атмосферните условия. Бившият премиер и лидер на ГЕРБ събира най-доверените си приятели сред футболистите, за да ритат заедно. Те правят това на игрище в комплекса "Дианабад", което е прикрито много добре, за да не се вижда нищо вътре, научи Lupa.bg.

Когато Борисов дойде, той влиза от специален вход и напълно екипиран, готов за игра. Преди това районът се обезопасява от служители на НСО, като навсякъде гъмжи от тях в определен периметър, в който не може никой да припари, докато Бойко "преподава".

Най-честите партньори на футболния терен на бившия премиер и кмет на София са "доведените му синове" Валери Божинов и Христо Йовов, с който често играе шах и карти.

Винаги до Борисов е и селекционера на младежкия национален отбор и негово протеже Александър Димитров, както и бившите футболисти на ЦСКА Милен Петков и Светослав Петров, които при повиквателна от София палят автомобилите и пристигат от Варна, Добрич или Велико Търново, зависи къде се намират.

Ден преди Конгреса на БФС самият Бойко Борисов се изфука и със снимка с част от гореспоменатите, както и с човека от щаба на Димитър Бербатов - Стилиян Петров.

След края на мачлето той веднага се качва в служебен автомобил, който го откарва към тях, за да хвърли душче и да се приготви за следващите срещи през деня.

Повечето инструктажи на своите партийни съратници Бойко Борисов прави в намиращия се наблизо тузарски ресторант "101 Bar & Dinner", където също се охранява през това време от НСО.