Само в Lupa.bg: Ето я новата жена на Сашо Кадиев (Снимки)

Нещо за четене
15:06 - 04 Май 2021
17723
Само в Lupa.bg: Ето я новата жена на Сашо Кадиев (Снимки)

Александър Кадиев има връзка с моделката Ивелина Чоева, научи ексклузивно Lupa.bg. Красавицата е само на 23 години и е с почти 15 години по-млада от актьора. Водещият на "Преди обед“ е на ваканция в Доминикана и показа, че е в компанията на жена, но без да разкрива самоличността й. Синът на Катето Евро пусна стори как се разхожда по брега, а до него се виждат дългите крака на красавицата, но само това.

Влюбената двойка се снима с един и същи папагал, но не заедно, а самостоятелно

Сайтът ни научи, че Чоева и Кадиев мачкат чаршафите повече от година и половина. Двамата са се запознали в студиото на "Преди обед", където Ивелина е гостувала в началото на есента на 2019-та година. Именно от тогава е започнала аферата им. 

Красавицата и тв водещият са се запознали в студиото на "Преди обед"

Момата вече се е запознала с бъдещата си свекърва Катето Евро, научи Lupa.bg, но Сашо все още не афишира връзката си с брюнетката. 

Ивелина Чоева е създала безплатно приложение в помощ на жени и деца, жертви на домашно насилие

За раздялата на тв водещия с майката на детето му Таня се знае от вече година, а в последните месеци той на няколко пъти бе засичан в компанията на красива младата жена, с която вече не крие близостта си, но до момента самоличността й бе обвита в мистерия. Освен моделка, Ивелина е и създателка на безплатно приложение в помощ на жени и деца, жертви на домашно насилие

Моделката е само на 23 години