Само в Lupa.bg: Ето я стюардесата на Васил Божков

У нас
17:09 - 31 Януари 2020
182743
Само в Lupa.bg: Ето я стюардесата на Васил Божков

Афинитетът на Васил Божков към красивите жени е пословичен и освен съпругата му Мая и официалните любовници Елена Динева и Лиляна Деянова, сочени за дългогодишни негови спътнички, той е избирал много внимателно и служителките си. Lupa.bg се сдоби с информация кой се е грижил и продължава да обслужва милиардера по време на полет с неговия частен самолет. 

Ослепителната Мирена е била на вярна служба при боса си в продължение на цели 4 години, при това като главна стюардеса в частния му самолет "Бомбардиър", с който той излетя за Дубай в събота. Брюнетката не само се е грижила за комфорта в машината и чистотата, но и лично е изготвяла менюто за него и семейството му спрямо изискванията на Божков.

Тя е била отговорна и за багажа на всички на борда, както и за това хазартният бос да има идеално колосани ризи при слизането си на земята за бизнес среща. Преди да кацне на Божковия самолет, красавицата е била част от екипа на "Еър Лазур" - компания и досега управлявана от същия Димитър Павлов, който се води материално отговорно лице и на "АВБ-2012", с която е регистриран самолетът на богаташа и към този момент.

Въпреки че напуснала преди 2 години, сегашният екип на борда бил съставен от не по-малко забележителни хубавици, твърдят запознати с биографията на стюардесата. 

За да стане доверено лице на Божков обаче, тя трябвало да бъде проверявана дълго. Началото на кариерата й започва в България Еър, а след това се мести в унгарската "Уиз", за да стигне до стаж при "АВБ-2012" ЕООД за 9 месеца през 2008 г. Цели 10 години Мирена работи като служител в обръча от фирми на Божков. 

Двамата му пилоти пък - Тодор Митов и Петър Георгиев, са на служба при Божков от 6 години, а преди това са били възпитаници на Военновъздушното училище в Долна Митрополия. Сочени като отлични асове, те са били избрани от богаташа с впечатляващи препоръки, твърдят още запознати.