Само в Lupa.bg: €700 за нощувка на Иракли! (СНИМКИ)

Новини
17:00 - 30 Август 2021
11590
Само в Lupa.bg: €700 за нощувка на Иракли! (СНИМКИ)

Тузарски бунгала са новият хит на плажа в Иракли. Една нощувка на брега струва 700 евро! И ако повечето от вас се учудват на тази цена, има и такива, които могат да си го позволят и го правят.

Повечето от луксозните бунгала са заети най-вече през уикендите, когато болшинството от хората намират време да отидат и да се насладят на романтиката на един от малкото все още останали девствени плажове у нас.

Бунгалата се намират в комплекс, непосредствено до река Вая, където има охраняем плаж с шезлонги, чадъри и заведение, където тараторът струва 14 лева.

За останалия асортимент не е и нужно да се споменават цените, всеки може да се досети за какво иде реч.

Големи спални, шезлонги и вътрешни малки басейни са част от глезотийките, които се предлагат на посетителите. Разбира се, в тази цена от 700 евро за нощувка за двама, е включена и разнообразна закуска. Всичко останало се заплаща допълнително.

"Посетителите са различни на възраст хора, но най-вече заможни. Млади и влюбени двойки идват често, като това е част от техен подарък", сподели пред Lupa.bg служител от озеленяването на комплекса.

Оказа се и още нещо - това е едно от любимите места за кратък отдих за бизнесмени и заможни господа, дръзнали да заведат там дами, с които не са в брачни или семейни отношения.