Само в Lupa.bg: Ганчев не плащал, за да погаси милионите към НАП

Престанете да ме тормозите, бе! Бийте Левски, пари ще има, уверил благодетелят на ЦСКА

Спорт
20:40 - 05 Април 2024
13332
Само в Lupa.bg: Ганчев не плащал, за да погаси милионите към НАП

В ЦСКА не са получавали пари, за да може Гриша Ганчев да изплати задълженията към НАП, които към края на март бяха малко над 3 милиона. Благодетелят на "армейците" стори това и сумата, която "свети" срещу името на ЦСКА вече е към 200 000 лева.

Както Lupa.bg информира първи, че от 15 януари футболистите не са взимали заплати, а състезателите ходят унили и назрява бойкот преди Вечното дерби в неделя, но вече има яснота и светлина в тунела, разбра нашата медия.

След последната среща между сина на Ганчев - Данаил и треньора Нестор Ел Маестро, скандалът е потушен, или по-скоро замазан. Наставникът с много имена сподели притеснението си и от играта, и защо тя е такава, но срещнал само кимване с глава от Данаил Ганчев.

Баща му, който от известно време не се е срещал с отбора, избеснял от тиражираната информация и че футболистите споделят тези свои неволи, решил да оправи нещата.

"Оставете ме малко на мира, бе! Пари има и ще има. Всеки ще си получи заслуженото и заработеното, само бийте Левски!",

крещял в Кулите Гриша Ганчев.

Тарторите на отбора са привикани също на очна ставка след днешната сутрешна тренировка на тима на базата в Панчарево, за да им се заяви ясно, че до дни всичко ще е изчестено, а те трябва да направят и невъзможното, за да бият Левски в неделя.

В противен случай ще имат работа с ядрото на агитката, а там ръководството нямало да се меси.