Само в Lupa.bg: Георги Любенов се изгаври с Лили Иванова (ВИДЕО)

Легенди
17:16 - 25 Юли 2019
17326
Само в Lupa.bg: Георги Любенов се изгаври с Лили Иванова (ВИДЕО)

Водещият на БНТ Георги Любенов се изгаври брутално с Лили Иванова в своето участие тази сутрин в "На кафе" по Нова. Потопен в спомените за интересните си случки като кадър на телевизията-майка, вечното лице на обществената медия си позволи с насмешка да разкаже за интервю в "Полет над нощта" с примата на българската естрада, в което тя горко се разплакала след зрителско обаждане.

"Тя просто ревеше в ефир, аз какво трябваше да направя, не знаех", повтори 3 пъти пред Гала с широка усмивка Любенов. Той уточни, че тогавашният директор на телевизията Хачо Бояджиев му казал в слушалката да не реагира по никакъв начин и просто да я остави да плаче. Любенов припомни, че интервюто от Лили Иванова взел през далечната 2005 г. и му е донесло награда на медийния фестивал в "Албена".

Водещият на "Денят започва" в почивните дни обаче към днешна дата слабо си спомня точно какво е предизвикало сълзите на неостаряващата певица тогава. Според него зрител се обадил да й каже, че независимо какво се случва, тя винаги щяла да си остане единствена.

Lupa.bg припомня по-долу автентичния запис от предаването тогава. Истината е, че Лили се разплаква, но далеч не "реве", когато нейна почитателка от Перник я поздравява за поредния успех, пожелава й светли рождественски празници и й казва, че е много обичана. Тя успява и да се извини за сълзите си. "Когато чуя комплимент, се сещам и за онези другите...с жълтите души. И искам да кажа, че просто не е честно", казва тогава емблемата на родната естрада и през сълзи добавя, че знае, че повечето хора всъщност я обичат.