Само в Lupa.bg: Горан Брегович и Дубиоза взривиха феновете си във Велинград (СНИМКИ+ВИДЕА)

Нещо за четене
13:42 - 23 Август 2021
4901
Само в Lupa.bg: Горан Брегович и Дубиоза взривиха феновете си във Велинград (СНИМКИ+ВИДЕА)

"Музиката може да промени света, защото може да промени хората." – Боно, U2

И това е факт, с който мисля, всички бихме се съгласили. Да слушаш музика, да пееш, да танцуваш, това те прави свободен. Това дава енергия. Особено, когато си част от грандиозен концерт.

Любимите изпълнители Горан Брегович, Дубиоза колектив, Михаела Филева, Контрол, Дара и други буквално взривиха публиката на грандиозния фестивал във Велинград изминалия уикенд. От ди джейте на място бяха dj Санди Ривера, Махмуд Орхан и Роджър Санчез. Преживяването беше много емоционално и наелектризиращо.

На театралната сцена видяхме редица комедианти и обичани актьори, сред които Майсторите на комедията: Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев, Михаил Биллалов, Кръстю Лафазанов и други.

Организацията беше повече от добра. На огромната площ от 30 декара бяха разположени няколко сцени, имаше огромна площ с щандове за прясно приготвена храна, която варираше от кебапчета и хамбургери до испанска паейя.

Горан Брегович изпя хитови песни като "Месечина", "Калашников" и "Газ газ", с които подлуди публиката. 

Изпълнителят беше викан два пъти на бис. Страстите толкова бяха нежежени, че част от хората пред сцената си спретнаха пого- агресивен танц, който е присъщ за рок музиката.

Босненската група Дубиоза колектив също изпълниха част от известните си парчета. Те направиха невероятен контакт с публиката и многократно я включваха с изпълненията си.

Снимките и видеата са авторски