Само в Lupa.bg: Гриша Ганчев даде вехт "Мерцедес" и 4 бодигарда на Ахмед Доган (снимки)

Сокола дойде в централата на ДПС с лимузина и охрана от ловешкия олигарх

Новини
17:18 - 19 Септември 2024
18904
Само в Lupa.bg: Гриша Ганчев даде вехт "Мерцедес" и 4 бодигарда на Ахмед Доган (снимки)

Гриша Ганчев е предоставил "Мерцедес" на Ахмед Доган, с който почетния председател на ДПС да се придвижва, установи Lupa.bg. Именно с автомобила на 164-сантиметровия ловешки милионер по-рано днес Доган пристигна в централата на партията на бул. "Стамболийски" в София за пръв път от години. Колата е модел отпреди 5-6 години, но има затъмнени стъкла и перденца на тях. Цената на старо е около 120 000 лева.

Ахмед Доган бе обграден от здравеняци от охраната на Гриша Ганчев, който му е зачислена

Слeд като предишните лимузини, ползвани от Доган, бяха запорирани, тъй като се оказа, че са на фирми на Румен Вълка и са купени с парите от скандалния 150-милионен кредит от ББР, Агата остана без сигурен транспорт. В началото на седмицата на помощ се притекъл Гриша Ганчев, който му поверил свой личен "Мерцедес", ползван само допреди няколко години.

Според източник на Lupa.bg, Ганчев е предоставил на Сокола и четирима души от личната си охрана. Това са момчета от помашките села, които работят за олигарха. Едрите мъже обградиха от всики страни Доган и не позволиха на репортерите да му бъде зададен нито един въпрос.  

Лимузината "Мерцедес" на Гриша Ганчев, с която Ахмед Доган дойде в централата на ДПС в центъра на София днес

Ахмед Доган и Гриша Ганчев са в изключително близки отношения от десетилетия. Педи дни дори се появиха информации, че олигарха от помашкото село Микре е скрил почетния председател на ДПС в ловното си стопанство край Ловеч.

Допреди години лимузината е превозвала ловешкия олигарх

Здравеняците с вид на преяли мутри, които пазят Ахмед Доган от народната любов. Те са от личната охрана на Гриша Ганчев