Само в Lupa.bg: Гробарят - изрод Георги Енев умрял от свръхдоза кокаин

След обвинението той рязко променил живота си

Ексклузивно
17:28 - 03 Октомври 2024
6236
Само в Lupa.bg: Гробарят-изрод Георги Енев умрял от свръхдоза кокаин

Гробарят измамик Георги Енев, който не успя да дочака присъдата си, е починал от свръх доза кокаин, научи Lupa.bg от свои източници. Освен към дрогата, той се пристрастил и към алкохола. Всяка вечер подсъдимия си взимал по бутилка водка, която изпивал до дъно без мезета.

Веднага след обвинението изродът коренно си променил начина на живот. Той спрял да общува с всички приятели, като се отдал на наркотиците и алкохола. Нямал пари да купува големи дози кокаин, но се снабдявал от млади момчета, които го зареждали с менте прах. Във фаталната вечер, той смесил голяма доза от бялата дрога с бутилка и половина водка, твърдят запознати. 

Когато направили аутопсия, вещите лица били категорични, че качеството на кокаина било ужасно. 

Lupa.bg припомня, че преди седмици бе съобщено за смъртта на Георги Енев, обвинен в измама с кремация на покойници. Новината бе съобщена от адвоката на семейството, като причина не бе посочена.

Енев бе обвинен, че е вземал пари на хората за кремация, но вместо това е заравял близките им в гората край Банкя.

Туристи обаче откриха кости преди 2 години и така се стигна до разплитането на измамата. 

Полицията намери 15 трупа, незаконно погребани в гората до софийското село Клисура. За всички тях на Георги Енев е платена услугата кремация. Оказва се, че е прибирал парите, заравял телата, а на близките е давал урни с прах, за който те са вярвали, че е на починалите им роднини.