Само в Lupa.bg: Хекимян в шок! Търси нови Елена и Флорина (СНИМКИ)

Двете водещи напускат заради огромния стрес в редакцията на Би Ти Ви

Личности
11:16 - 20 Юни 2022
12624
Само в Lupa.bg: Хекимян в шок! Търси нови Елена и Флорина (СНИМКИ)

Шефът на новините, актуалните предавания и спорта в „Би Ти Ви Медия груп” Антон Хекимян е в шок! Водещият, който седна в стола на уволнения Венелин Петков, е в паника от напускането на две от най-харизматичните дами в спортния отдел – Елена Яръмова и Флорина Иванова, научи ексклузивно Lupa.bg от свой човек в телевизията.

Преди дни стана ясно, че красавиците напускат медията до дни. Флорина Иванова и Елена Яръмова се махат заради многото работа, постоянния стрес и сплетните, които вгорчават работния ден на телевизионерите, твърди източникът на Lupa.bg.

Вероятно Флорина ще търси пристан в друга медия, която не било задължително да е телевизия. Според нашия медиен източник Иванова се решила на крайната стъпка, след като станало ясно, че нейната приятелка Елена Яръмова смята да напуска.

„Флори прецени, че работата ще се удвои, а напрежението и сега е прекалено голямо. Затова и тя хвърли молбата за напускане”, обясни информаторът на Lupa.bg.

Яръмова, обаче, се маха от Би Ти Ви без да има никаква оферта за нов професионален ангажимент. Говори се, че хубавицата дори няма да търси нова работа, а ще отдели известно време на себе си и семейството, преди да реши какво смята да прави занапред.

Брюнетката е омъжена за бившия спортен коментатор Алекси Сокачев, с когото имат две дъщери – голямата Александра е на 13 години, а малката Кристин - на 4. В момента съпругът на тв водещата работи като мениджър операции и телевизионно излъчване в УЕФА.

За това колко сериозна е в намерението си да напусне говори и фактът, че Хекимян ѝ предложил повишение на заплатата и нова работа вътре в телевизията, но Елена категорично отказала, призна човекът на Lupa.bg в Би Ти Ви.