Само в Lupa.bg: Христинка се връща в Долна Митрополия да организира сватби

Политика
10:13 - 14 Юни 2022
10217
Само в Lupa.bg: Христинка се връща в Долна Митрополия да организира сватби

Депутатката Христинка Иванова Има такъв народ, която първоначално се е съгласила да се отцепи и да се присъедини към групичката на спортния министър Радостин Василев за поддръжка на кабинета "Петков", а след това се отказа, е с оставка в джоба, научи Lupa.bg. 

През последните няколко часа, докато името й се завъртя във всички медии след изтеклия от пресконференцията на ИТН запис как Руди Гела я сплашва с юристи да напусне изобщо парламента (тъй като е на банката именно на негово място - б.р.), Иванова е изпаднала в ступор и е решила да прекрати политическата си кариера.

Никому известната народна избраничка от Плевен се връща в Долна Митрополия, където докато не стана депутатка, се е занимавала дълги години с организирането на сватби и кръщенета, разкри нашата справка. 

Блондинката, която се чуди "май ще си ида на село", държи фирма с впечатляващ оборот за региона и явно има печеливш бизнес, за разлика от парламентарното й начинание. 

Иванова е общински координатор на ИТН, но стана популярна едва, след като бе замесена като една от първоначално седмината, решени да се отцепят от групата на Слави Трифонов. 

Медията ни се свърза с нея в понеделник, като и към вчерашния ден Христинка Иванова не знаеше с категоричност дали преминава в редиците на Василев, или остава лоялна на Дългия, но демонстрира искрено смущение при краткия си разговор с нашия репортер.