Само в Lupa.bg: Христо Крушарски и Чаво Цветков кръстосват столичните протести (СНИМКИ)

Спорт
17:26 - 04 Май 2022
4444
Само в Lupa.bg: Христо Крушарски и Чаво Цветков кръстосват столичните протести (СНИМКИ)

Бившият собственик на Локомотив Пд - Христо Крушарски, както и бившият шеф при черно-белите - Чавдар Цветков, обикалят като цветарки - от протест на протест, видя репортер на Lupa.bg. Около парламента движението е блокирано, трафикът много натоварен, а шофьорите изнервени.

Крушарски, който наскоро беше забелязан и на "Герена" на мач на Левски, категорично отрича възможността да финансира сините, но бизнесменът постоянно гравитира около единия от финалистите за Купата на България. Той вече декларира, че ще присъства на двубоя на сините срещу ЦСКА на 15 май и ще бъде отново с фланелка на Левски. Той заяви, че е на кадем и тимът от Сухата река ще спечели отличието.

Христо Крушарски и Чаво Цветков, който е една от легендите на Славия и бивш национал на България, бяха първо на единия протест, който е пред централния вход на парламента, а след това заобиколиха двойните заграждения, за да се слеят с тълпата в близост до храм паметника "Александър Невски", където хората вееха национални флагове на Украйна.

По-рано днес стартира един от протестите - официалния вход на Народното събрание, когато депутатите се събират на извънредно заседание по темата. Той е "за" спешното даряване на боеприпаси за Киев.

Другото голяма група от хора е "против" официалното изпращане на военна помощ за Украйна.

Крушарски и Цветков разпалено дискутираха темата, като от думите им стана ясно, че са от поддръжниците на Украйна и са срещу Владимир Путин, който и според тях е агресор.

Lupa.bg научи, че по-рано през деня бившият бос на Локо Пд е бил около "Герена", където днес се учреди сдружението "Левски на левскарите", а също така той е взел билети за него и за свои приятели, с които ще посети финала за Купата на страната.