Само в Lupa.bg: Ицо Стоичков снима посред нощ пред Катедралата в Милано

Камата е по работа в Италия и беше част от церемонията по връчването на наградата за най-добър футболист на ФИФА

Спорт
12:10 - 24 Септември 2019
2206
Само в Lupa.bg: Ицо Стоичков снима посред нощ пред Катедралата в Милано

Най-добрият български футболист за всички времена - Христо Стоичков, отново привлече погледите и вниманието, независимо от късния час в Милано. Камата беше в италианската столица на модата като специален гост на церемонията по връчването на наградите на ФИФА за най-добрите във футбола.

Отличието при играчите беше спечелено от звездата на Барселона Лионел Меси, който се видя след това със Стоичков и даде специално интервю на българина за канала "Унивижън", с който снове по целия свят, за да прави интересни материали за зрителите.

След награждаването, което приключи към полунощ българско време, Стоичков се впусна с екипа си в центъра на Милано, пред символа на града - Катедралата, където направи част от включванията си на живо.

Разбира се, голмайсторът от Световното първенство в Щатите през 1994-та нямаше как да остане незабелязан под светлините на нощно Милано, и трябваше да обърне внимание на свои фенове и такива, които просто го разпознаха и искаха да се снимат с него. Сред тези хора бяха и някои от феновете на ЦСКА, които са в града от уикенда и присъстваха на живо на сблъсъка от Серия "А" между Милан и Интер, завършил 2:0 за нерадзурите.

На легендарния "Сан Сиро" присъстваха и голяма част от величията, станали по-късно част и от церемонията на ФИФА.