Само в Lupa.bg: Иде ново порно с Галена

Съпругът й Галин предлага 10 бона награда за изгубен телефон с интимни клипчета

Нещо за четене
15:25 - 23 Април 2019
91066
Само в Lupa.bg: Иде ново порно с Галена

Голямата звезда на „Пайнер” Галена може в най-скоро време отново да оплакне очите на хилядите си почитатели с домашно еротично клипче, научи първи Lupa.bg. Смядовската брюнетка е изгубила мобилен телефон, съдържащ интимни видеа, на които едрогърдата певица се забавлява по домашному с благоверния си Галин.

Издънката станала по време на спа уикенд на двойката в тузарски хотел във Велинград. Фолкаджийката затрила мобилното си устройство, а въпреки претърсването, в което се включил целият персонал, телефонът на Галена не се появил.

Вафленият бос Галин доста се притеснил от изчезването на айфона с горещите клипове и дори бил готов да предложи награда от 10 000 лева за този, който го върне. Галена обаче го успокоила, че така само ще мотивира повече апашите да атакуват личното им пространство.

„Голяма работа, като пуснат някое видео с нас. Да не сме грозни? Мъж и жена сме, правим секс – това е най-нормалното нещо на света”, философски заявила обръгналата на подобни изцепки певица.

Публичните сексуални изпълнения не са чужди на фолкаджийката. Нейната шеметна кариера в чалгата започна, след като в интернет се появи неин домашен порно клип. В скандалното видео Галена мастурбира във вана с вода, а след това прави орална любов на млад мъж. През годините така и не стана ясно дали певицата сама си е пуснала порното в интернет, за да стане известна, или бивше гадже е решило да я разобличи.

Факт е, че след сексуалните ѝ подвизи Галена стана най-известната родна фолкпевица редом с Преслава.