Само в Lupa.bg: Известен футболист е осеменил Мария Илиева

Общество
17:10 - 22 Април 2021
16432
Само в Lupa.bg: Известен футболист е осеменил Мария Илиева

Броени дни делят 43-годишната поп звезда Мария Илиева от раждането на второто й дете. Името на бащата е по-добре пазена тайна от самоличността на митичната "фотографка" Мата Хари, но lupa.bg се добра до информацията, че става въпрос за действащ футболист от един от големите столични клубове, който е имал любовна афера с певицата за първи път още преди 7-8 години.

В момента Мария се намира в САЩ и възнамерява да даде живот на отрочето си във Флорида, за да може то да получи американско гражданство. Това породи доста спекулации, че таткото е жител на Страната на неограничените възможности, но близки до изпълнителката на "Стерео стая" са категорични, че осеменителят е чист българин.

Играчът, чието име няма да споменем, преди години минаваше за един от големите таланти в родния футбол. В тийнейджърска възраст обаче се забърка в як скандал с уредени мачове на юношеския национален отбор. Стигна се до там, че бе лишен от състезателни права, но малко по-късно бе реабилитиран.

Вече опитният играч обиколи няколко провинциални отбора, пробва се и в чужбина, преди да се установи в столицата. За първи път той има вземане-даване с Илиева през 2014 г., но тогава отношенията им приключват бързо след няколко страстни нощи.

За Мария се носят пикантни слухове, че избира гаджета поне с десет години по-малки от нея, обгрижва ги, дава им пари и им прави скъпи подаръци. Докато беше с нея и Иво Аръков намаза и се пусна с чисто нова кола.

Участието й пък като ментор и жури в „Х фактор“ буквално ражда легенди. Двете със Саня си избират най-апетитните участници от мъжки пол и ги ухажват и прегръщат дори на сцената.

"Влюбена съм, щастлива съм, това е всичко", лаконично коментира ситуацията в интимния си живот Илиева.