Само в Lupa.bg: Джорджано заживя при спинозния Иво Димчев

През ключалката
14:26 - 21 Февруари 2020
24474
Само в Lupa.bg: Джорджано заживя при спинозния Иво Димчев

Симпатично-бездарният фъфльо №1 на българската поп музика Джорджано изчезна от публичното пространство, тъй като си е намерил известен и мощен покровител, научи Lupa.bg. Кривозъбият старозагорец в момента живее на издръжката на авангардния артист Иво Димчев, който явно е открил в него някакъв талант, или мъжко привличане...

Известният в цяла Европа с провокационните си сценични изяви Димчев, който признава, че от 12 години е серопозитивен, не само дава някой лев на Мирослав, както е рожденото име на Джорджано, но и му организира изяви с собственото си арт студио. Двамата били изключително близки, макар Иво да се застоява твърде кратко в родината, твърдят в артистичната гилдия.

Чарът на Джорджано е неустоим за лелки и гейове

"Миро, какъвто си е наивник, смята, че Димчев ще му открие пътя към световния шоубизнес. Горкото момче наистина мисли, че има талант за публични изяви и репетира идиотските си римички по 12 часа на ден. Преместил се е в Спофия, явно Димчевя му помага с някой лев за квартира, тъй като няма пукната пара", разказа ни запознат с историята.

В гилдията шушукат, че макар да е на 33 години, Джорджано все още не може да определи своята сексуалност и лесно се подвежда както по домогванията на закъсали лелки, така и на хитри хомосексуалисти. Дали случаят е такъв, или става дума за творческо привличане, предстои да видим.

За разлика от Мисрослав, Иво никога не е криел факта, че е хомосексуален, а в някои от спектаклите си дори предлагаше на присъстващите скандално зрелище – всеки мъж, който желае, да получи орален секс от него директно на сцената... Някои още са на мнение, че шокиращият анонс, че е болен от СПИН, не поредният му творчески трик да прикове вниманието върху себе си. Според негови познати обаче той не би си направил пиар с подобно нещо и наистина се лекува от коварното заболяване.