Само в Lupa.bg: Джулиана Гани брои 200 бона за ремонт на апартамент

Семейството има 16 жилища в Пловдив, моделката реновира едно от тях заради новото бебе

Личности
17:13 - 02 Ноември 2022
16686
Само в Lupa.bg: Джулиана Гани брои 200 бона за ремонт на апартамент

Богатата моделка Джулиана Гани не пести средства в очакване на второто си дете от новия си мъж – полицая-отличник от Велико Търново Теодор Гоцев.

Близка приятелка на Джулката разкри ексклузивно пред Lupa.bg, че красавицата е приготвила 200 бона за ремонт и ново обзавеждане на едно от четирите си жилища в родния Пловдив. Общата стойност на реновацията обаче е двойна – колосалните 400 000 лева.

„Джулка се договори с дизайнерите и строителната фирма половината от 400-хилядния ремонт да им изплати като бартер под формата на реклама, другите 200 000 лева ще ги даде нейната майка.

Повод да разкажа всичко това е плъзнала „новина” във фейк сайтове, че Джулиана разпродавала мебели, за да прибере някой лев преди раждането на детето.

Пълни глупости, тя е доста по-богата, отколкото някои хора подозират, но криеше парите си по време на брака с вдигащия железа Илиян Найденов. Наистина продава, но старите мебели, които бяха в жилището, докато беше с фитнес инструктора”, разкри дружката на Гани.

Източникът на Lupa.bg осветли и друга „подробност” – семейството на Джулиана Гани притежава общо 16 апартамента в Пловдив – тя и двамата ѝ братя имат по 4, последните четири жилища са собственост на майка им.

„Не я мислете Джулиана, може да има всякакви други проблеми, но финансови няма”, завърши дружката на моделката-инфлуенсър.