Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през август?

Вижте на кого ще му върви в любовта или работата и кой трябва да внимава

Астрология
23:00 - 29 Юли 2022
13366
Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през август?

Какво предстои на всяка зодия през август? На тези въпроси отгвоваря астроложката Марги Паскалева, която прави дневни и месечни хороскопи за Lupa.bg.

ОВЕН – дните до 20 август включително ще са трудни и изпълнени с предизвикателства за много хора. Вие трябва да бъдете особено внимателни на първо място както за своето здраве, така и за здравето на най-близките ви. Второто, което не е по-маловажно, е да направите преоценка на важните и ценни за вас хора и нещата, които ви правят щастливи.

И тук не става въпрос за пари и лукс, а за онези неща, които не могат да бъдат купени с пари. Месецът не е благоприятен за вас да правите скъпи покупки и големи капиталовложения. Има опасност от загуба на пари или ценности, на внезапни обрати и трудности в отношенията с децата или с любим човек. Към средата на месеца бъдете по-наблюдателни и не се доверявайте на случайни хора.

При публичните личности вероятността от въвличане в сериозни конфликти, интриги и загуба на авторитет е голяма. 

ТЕЛЕЦ – скъпи Телци, въоръжете с цялото търпение до 20 август, на което сте способни, особено за родените през май. През юли по-засегнати от някои негативни звездни разположения бяха априлските Телци. В някои от дните напрежението и мощната енергия ще ви подтикват буквално към агресия и рисковани действия.

Намерете за себе си най-подходящите занимания в свободното време, чрез които да уравновесявате вътрешната си енергия и да намирате успокоение. При всеки от вас сферите на проявление ще са различни, в зависимост от рождения ви хороскоп. Избягвайте по възможност до 20 август включително рисковани действия, експерименти, пътувания, планови операции.

При някои от вас може да възникнат тежки конфликти в семейството, а при други – на работното място, което да провокира и промени в работата ви. Предпазвайте се от инциденти и инфекции.

БЛИЗНАЦИ – до 20 август бъдете по-предпазливи за всякакви тайни и задкулисни действия от нечия страна. Хора могат да ви въвлекат в сериозни интриги, но могат да възникнат и неочаквани обрати около здравето на роднина. Често ще чувствате тъга, напрежение или самота.

Този период е най-подходящ за почивка, уединение и творческа работа. Грижете се за здравето и спокойствието си. В работата също може да се чувствате дискомфортно, често да срещате неразбиране от страна на колегите. Излишно е да сте твърде отзивчиви и състрадателни към хора, които не ви ценят.

Не хабете енергията си за неосъществими цели, не приемайте твърде примамливи идеи и предложения. След 20 август ще се чувствате по-енергични, по-стабилни финансово. Недоразуменията и неяснотите ще изчезнат. Ще се радвате на топлота в личните отношения и на придобивки.

РАК – като цяло звездите за вас не подготвят някакви тежки изпитания или неприятни изненади. През първата половина на месеца ще сте по-стабилни финансово и ще имате повече поводи за радост в семейството. Младите и свободни Раци ще се чувстват харесвани и обичани от любимите хора. Не бъдете крайно разточителни с парите, обаче, за да не изпаднете в затруднено положение в края на август.

Ако сте планували почивка или пътешествие след 20-ти, вземете превантивни мерки за сигурността в дома си. Дните до 20 август са доста тежки в световен план, но неблагоприятните влияния до тогава се отразяват и в личен план. Това, за което вие трябва да внимавате до тогава, е конфликти с приятели / партньори или доведени деца, проблеми с ипотеки и наследствени имущества.

Периодът не е благоприятен за кредити, взимане и даване на заеми, покупка на недвижим имот.

ЛЪВ – през първите три дни на август избягвайте скъпи покупки и капиталовложения. Предпазвайте се от измами и кражби, не приемайте нови и непроверени предложения. Този месец ще е по-натоварен и напрегнат за родените през август Лъвове.

Напрежението е най-концентрирано в работата и не са изключени както конфликти с колеги или шефове. Ако настоящата работа е важна за вас, бъдете много точни и изпълнителни, защото има опасност и да се разделите с нея.

Хората с личен бизнес е препоръчително да не експериментират и рискуват с нови начинания или разширяване на дейността.

След 12-ти навлизате в по-добър период за финансовите дела и отношенията. Но от 21-ви до края на месеца трябва да обръщате повече внимание и да сте по-щедри с любимите си хора, за да не възникнат спорове. Избягвайте флиртовете, ако имате постоянен партньор. Възможни разочарования.

ДЕВА – периодът до 20 август като цяло е по-спокоен и ползотворен за вас. След 20 август родените през август Деви ще почувстват малко напрежение и повече натовареност в работен план. През втората половина на месеца се предпазвайте от интриги, измами и грешки в работата.

Не споделяйте лична информация, особено по телефон. Въздържайте се и от критика, за да не си създадете неприятности с шефовете. При някои от вас предстоят структурни промени във фирмата, съкращаване на служители или смени в ръководството от септември.

Бъдете по-пестеливи и ако работата ви е свързана с пари, работете внимателно. В последните дни на август и в началото на септември може да сте по-затруднени финансово.

Не взимайте кредити и не купувайте недвижими имоти тогава. Разчитайте на разума си и на логиката при взимане на решения, не се натоварвайте много.

ВЕЗНИ – през първите десет дни на месеца може да се чувствате леко потиснати от високите очаквания и изисквания към вас от страна на партньора или от началниците ви. Някои от вас може да работят и допълнително, за да успеят да покриват разходите, които не са малко. Сериозната ви ангажираност се отразява на задълженията в семейството.

Добре би било по-често да разговаряте и споделяте мислите и тревогите си с партньора, за да не възникват напразни спорове. От 12-ти до 4 септември ще се радвате на повече топлота в отношенията и на по-добри приходи, на нови и много ползотворни приятелства.

Появяват се, обаче, и разходи около децата в края на август. Но имате късмет - след 20 август много пътища ще се отварят пред вас за по-дълъг период от време. През последната седмица имате възможност да разрешите неразрешени въпроси и да изгладите всякакви взаимоотношения.

СКОРПИОН – труден и напрегнат емоционално се очертава за вас месец август, особено за родените през ноември Скорпиони. На моменти някои от вас ще бъдат дори доста нападателни и агресивни. Предпазвайте се от конфликти в семейството, от сбивания и наранявания.

Скорпионите сте известни със своето търпение към хората, които обичате, но сега може някои от вас да бъдат сериозно провокирани. Не са изключени сцени на ревност и дори раздели. Не се намесвайте и в чужди конфликти, за да не пострадате вие. Марс и Уран са в Телец и засягат малко или много вашия партньор до 20 август. Възможно е да възникнат и здравословни проблеми.

Стремете се да подкрепяте и проявявате разбиране. През втората половина на месеца бъдете по-пестеливи и се предпазвайте от финансови измами или загуби. В края на месеца не се доверявайте на приятел, може да ви разочарова.

СТРЕЛЕЦ – до 22 август имате възможност лесно да осъществите много от плановете си. Много от вас ще са затрупани с работа и отговорности. Налага се да изтърпите някои по-провокативни в поведението си колеги, които може да се опитат и да ви манипулират. Ако имате имущество под наем, следете за нередности и пропуски от страна на наемателите.

Ако имате свой бизнес, контролирайте работата на подчинените си и взаимоотношенията помежду им. Въпреки това ще успеете да овладеете положението и да се справите с някои неразбории. Дните след 22 август ще са доста динамични за родените през ноември Стрелци.

Родените през декември са настроени за забавления и романтика. Ще се чувствате прекрасно, ако успеете да се откъснете от ежедневието и заминете на почивка. Но ако няма такава възможност, намирайте време за развлечения, интимни и приятелски срещи.

КОЗИРОГ – емоционален и много вълнуващ ще бъде месец август за вас, особено за младите и необвързаните, за родените през декември Козирози. Много добър месец за пътувания и почивка на море или планина. Вероятността да срещнете нов човек в живота си е голяма.

Не се застоявайте у дома. Вие не сте склонни да се влюбвате „от пръв поглед“. Но може да бъдете силно привлечени като с магнит и завладени от нестандартен и много различен тип човек, а преживяванията да бъдат дълбоки. Обвързаните Козирози е добре да се предпазват от подобни „залитания“.

При семейните представители може да се очаква зачеване на дете, поява на деца или внуци, придобивки и много други поводи за празнуване и радост. Това, за което трябва да внимавате, са парите и всякаква собственост, особено на 9 и 10 август. Може да ви излъжат, да ви ограбят или да изгубите нещо ценно за вас.

ВОДОЛЕЙ – съжалявам, скъпи Водолеи, но месецът няма да е лек и за вас. По-сериозно ще бъдат засегнати февруарските представители. Слънцето, Марс, Сатурн и Уран са оформили доста предизвикателни аспекти помежду си и могат да провокират всякакви обрати, неприятности, травми или инциденти. Трябва да се изключително разумни и предпазливи.

При всеки човек сферата на проявление е различна и зависи от личния му хороскоп според часа на раждане. Въоръжете се с цялото търпение на земята и този месец не действайте прибързано, не бъдете провокативни в поведението си. Не е изключено да се наложи да се погрижите за близък с влошено здраве, както и да възникнат неочаквани спорове в семейството.

Избягвайте ремонти, строителство и пътуване на дълъг път до 21 август. Внимавайте за пожар, обир и токов удар в дома. Шофирайте с повишено внимание.

РИБИ – месецът за вас е наситен с голяма активност в комуникациите, пътуванията и в търговията при търговците. Имате възможност да осъществите покупко-продажба и да получите добри печалби, да получите интересно предложение, да подпишете важен договор. Вие по природа сте много чувствителни и емоционални хора. Нуждаете се от топлота и любов, която ви вдъхновява и зарежда със сили.

Ще се радвате на споделеност в чувствата и хармония в отношенията с партньора. Първата половина на месеца за е много подходяща за почивка на море или на друго място в близост до вода.

След 22 август родените през февруари Риби да се подготвят психически за повече движение и напрежение в ежедневието.

Може да възникнат важни въпроси за разрешаване, свързани с преместване на друго място, с недвижимо имущество или да има повече разходи в дома и семейството.

 ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ: 

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 3, 4 до обяд, 9, 10, 16, 22, 23, 24 до обяд, 29 след обяд, 30 и 31 август до обяд.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4 след обяд, 5, 6, 11, 12, 17, 18, 19 до обяд, 25 и 26 август.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 1, 7, 8, 13, 14, 20, 21, 27, 28 и 29 август до обяд.

 ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ АВГУСТ 2022:   

Първа четвърт – 05.08.2022 – 14:06 часа – Луна в Скорпион

Пълнолуние – 12.08.2022 – 04:36 часа – Луна във Водолей

Последна четвърт – 19.08.2022 – 07:36 часа – Луна в Телец

Новолуние – 27.08.2022 – 11:17 часа – Луна в Дева

 ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

 02.08.2022 от 01:29 ч. - 02.08.2022 до 07:05 ч.

04.08.2022 от 09:19 ч. - 04.08.2022 до 14:47 ч.

06.08.2022 от 14:24 ч. - 06.08.2022 до 19:38 ч.

08.08.2022 от 13:30 ч. - 08.08.2022 до 21:39 ч.

10.08.2022 от 19:39 ч. - 10.08.2022 до 21:45 ч.

12.08.2022 от 14:07 ч. - 12.08.2022 до 21:44 ч.

14.08.2022 от 18:10 ч. - 14.08.2022 до 23:43 ч.

16.08.2022 от 23:18 ч. - 17.08.2022 до 05:22 ч.

19.08.2022 от 14:05 ч. - 19.08.2022 до 15:06 ч.

22.08.2022 от 01:06 ч. - 22.08.2022 до 03:29 ч.

24.08.2022 от 12:40 ч. - 24.08.2022 до 16:09 ч.

26.08.2022 от 09:55 ч. - 27.08.2022 до 03:25 ч.

29.08.2022 от 06:08 ч. - 29.08.2022 до 12:45 ч.

31.08.2022 от 13:43 ч. - 31.08.2022 до 20:11 ч.

 

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.