Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през септември?

Астрология
18:28 - 30 Август 2021
11899
Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през септември?

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя специално за Lupa.bg освен дневния хороскоп според Луната, и хороскоп за месеца, като описва какво да очатква всяка зодия.

ОВЕН – използвайте първата половина от месец септември да уредите лични взаимоотношения с роднина или приятел, някои документални въпроси, а учащите – изпитни и образователни въпроси. От 15 септември навлизате в един по-динамичен период. Марс във Везни ще ви поставя на моменти под напрежение, ще възникват противоречия с партньори или опоненти. При някои от вас може да възникне необходимостта от разрешаване на проблем по съдебен път. Стремете се да бъдете по-балансирани в поведението си и да правите известни компромиси, когато е необходимо. Избягвайте агресивно поведение и не предприемайте риск през втората половина на месеца. Парите също може да не достигат, затова не харчете излишно. Стремете се към стабилност в семейните отношения и в любовните връзки. Ще получите във важен момент подкрепа.

ТЕЛЕЦ – за вас е настъпило времето за забавления, пътешествия, любов и всякакви други развлечения. Починете си и се насладете на приятните преживявания и нови приятелства, защото след 15 септември ви чака работа. Между 21 и 24 септември бъдете особено предпазливи за финансови загуби, кражби на пари или ценности, прояви на ревност и конфликти с партньори. Възможни са дори неочаквани раздели, макар и временни. При някои от вас може да се наложи уреждането на наследствен въпрос или кредитно-банков. Вие сте търпеливи и постоянни в желанията, лоялни във взаимоотношенията с хората, които обичате и уважавате. Продължавайте в този дух, работете упорито и изпълнявайте ангажиментите си. Довършете някои от тях до 25 септември. Успехът и добрите резултати няма да закъснеят. Грижете се за здравето си и не се натоварвайте прекалено.

БЛИЗНАЦИ – вземете си отпуск и заминете някъде на почивка през този месец. Ще се радвате на разбирателство с околните, на приятни преживявания и интересни нови контакти. Преди да заминете или ако отсъствате за известно време от дома си, вземете превантивни мерки срещу обири в дома. При някои измежду родените през трета декада на вашия зодиакален знак първата половина на месец септември ще е по-напрегнат и може да възникнат грижи с член от семейството, необходимостта от разрешаване на имуществен въпрос или от някакви ремонтни дейности.

След 15 септември енергиите се стабилизират и периодът до края на месеца се очертава много по-ползотворен и успешен.

Добро време за изпити, нови начинания, участие в конкурси или олимпиади, уреждане на важни документи и лични взаимоотношения. Повече внимание изискват любовта и финансовите дела.

РАК – първата половина на месец септември ще е наситен с положителни събития и добро развитие в делата ви. От 15 септември Марс във Везни ще внесе в ежедневието ви динамика и напрежение. Те могат да бъдат свързани някакви грижи в семейството, дома и децата. Въоръжете се с повече търпение през втората половина на месеца. Намалете работата и ангажиментите. Избягвайте уреждане на важни документи или нови договорни отношения. Имате чудесни възможности обаче за повече приходи и хармония в интимните отношения. Но може да се наложи да направите и повече разходи, затова не харчете излишно. Младите и свободни представители на знака Рак ще се радват на дълбоки и страстни преживявания в любовта, а семейните – на топлота в семейството и повече придобивки. След 25 септември не купувайте нова техника за дома. Можете да извършите лек ремонт или преустройване.

ЛЪВ – през първата половина на месец септември основните ви приоритети са свързани с финансови въпроси и с важните в живота ви неща. Благоприятен период да развиете и разгърнете вашите таланти, да направите преоценка на онова, което считате за най-важно в живота си. До 10 септември имате възможност за по-добри приходи и придобивки. Интимните отношения ще са топли и ще се чувствате харесвани и обичани от своя партньор. Не харчете пари за ненужни вещи, тъй като след 10 септември приходите може да намалеят и да се по-нестабилни финансово. Бъдете по-внимателни и в отношенията с хората от близкото ви обкръжение и с партньорите, за да не се почувстват пренебрегнати. След 15 септември, но не след 25-ти, ви очакват по-динамични и ползотворни контакти, възможности за подписване на успешни договори, осъществяване на добри бизнес сделки.

ДЕВА – от една страна имате възможности през месец септември за по-добри приходи и печалби. Ще срещате много повече подкрепа и разбиране от страна на роднини, съседи и колеги на работното място. От друга страна могат да се увеличат сериозно и разходите ви, особено за децата или при разрешаване на юридически въпроси. Възможни са също измами от страна на някого, на когото сте имали доверие и това да ви разстрои сериозно. Това важи най-вече за родените между 11 и 22 септември. Предпазвайте се и от инфекции. През втората половина на месеца напрежението ще започне постепенно да намалява. Но този период не е благоприятен за подписване на договори, уреждане на финансови въпроси, капиталовложения. След 26-ти не купувайте автомобил или техника. Възможни са затруднения в работата, забавяне на проекти или плащане на хонорари, финансови ревизии.

ВЕЗНИ – месец септември е наситен много контакти и нови приятелства. Не е изключено да срещнете и нова любов, но ако имате постоянен партньор не ви препоръчвам да рискувате. Ще сте вдъхновени и настроени на романтична вълна, а ще бъдете и много привлекателни в очите на противоположния пол. Трудно ще ви е да устоите на някои изкушения. През първата половина на месеца е добре да не споделяте свои тайни, ако искате да не ви въвлекат в интриги. От 15 септември нататък навлизате в динамичен период, през който ще сте изпълнени с енергия.

Вашата колебливост ще изчезне и ще сте много по-дейни и ентусиазирани.

По-възрастните представители на този знак могат да се радват на придобивки в семейството. Не харчете излишно пари за удоволствия, защото може да изникнат непредвидени разходи за децата. Не е препоръчително да се взимат и дават заеми.

СКОРПИОН – до около средата на месец септември имате възможност да реализирате или поне да съставите план по реализирането на ваши нови проекти и идеи. Изпитвате необходимост от повече ласки и споделена любов, от внимание и романтика. Но при някои от вас може да изскачат искри или усещането за пренебрегване от страна на партньора от време на време през втората половина на месеца. Не бъдете крайно мнителни и ревниви, за да не провокирате по-сериозни конфликти в семейството, особено около 24-27 септември. Последната седмица на месеца не е добре да предприемате финансов риск, големи капиталовложения или уреждане на юридически въпроси. Сега е време да обърнете повече внимание на себе си, на здравето си и това на близките си. Ще ви се отрази добре да се уедините за известно време след 15-ти, за да възстановите и балансирате енергията си.

СТРЕЛЕЦ – започналото безпокойство и напрежение от месец август ще продължи и през първата половина на месец септември. Добрата новина е, че това е временно и не бива да очаквате някакви сериозни и необратими процеси. Грижите при повечето от вас ще са съсредоточени на работното място, в бизнеса ви и във взаимоотношенията с партньори или опоненти. Но при добро желание имате възможност да изгладите трудностите. След 25-ти може да се върнат стари предложения или хора с голям авторитет, които ще ви помогнат и подкрепят. Избягвайте нови връзки, големи капиталовложения и покупка на техника в края на месеца. Предпазвайте се от завистливи и недоброжелателни хора сред приятелите и познатите си. Следете стриктно работата на вашите подчинени и колеги. Възможни са проблеми с наематели, напрежение на работното място. Грижете се за здравето си най-вече.

КОЗИРОГ – до 15 септември позициите ви са стабилни на всички нива. Единствено е необходимо да внимавате за загуба на документи или информация между 2 и 7 септември. Пътищата ви са отворени, ще получавате и нужната подкрепа за реализирането на поставените цели. Натоварването на работното място може да е повече, затова планирайте и организирайте дейностите си добре. След 15 септември навлизате в период с повече динамика и предизвикателства, с които трябва да се справите. Марс във Везни от време на време ще повишава напрежението, което е най-възможно да бъде на работното място. Бъдете по-търпеливи и дипломатични, не влизайте в пререкания с шефовете си. Любовта ще остане малко на заден план. Между 21 и 25 септември шофирайте по-внимателно, предпазвайте се от конфликти с хора от близкото обкръжение. Някои от вас на моменти може да реагират по-остро в общуването, да са неотстъпчиви, мнителни и черногледи.

ВОДОЛЕЙ – напоследък много от вас вероятно усещат тежест и повече отговорности. Но не се колебайте и работете усилено, за да се докажете, независимо че сега ви е трудно. След време ще бъдете възнаградени. През първата половина на месеца акцентът пада върху финансови въпроси. Ако имате неизчистени задължения и имате възможност, платете ги. Ако е нужно, можете да вземете и пари в заем от банка или от близък. Взаимоотношенията с любимите хора, с роднини и колеги са стабилни и можете да разчитате на тях.

През втората половина на месеца може да се отворят доста врати за вас и да довършите някои поизостанали във времето ваши проекти или идеи.

Добър период за търговски сделки, пътувания, уреждане на документи и договорни отношения, както и за всякакви действия от ваша страна. Около 24-ти внимавайте за кражби, за конфликти с партньора или с роднините.

РИБИ – някои от проблемите и затрудненията от месец август ще продължат и през първата половина на месец септември. Но сега те ще се отразят повече на родените между 10 и 19 февруари Риби. Все ще се появява някой, който ще се опитва да ви подведе или измами. Не се доверявайте, не позволявайте да влияят на решенията ви и да ви използват. Вашата силна чувствителност и състрадателност могат да бъдат използвани за непочтени цели. Можете да разчитате на подкрепата и обичта от страна на любимите си хора, на ваш брат или сестра. При някои измежду вас може да възникнат съдебни спорове или директни нападки от страна на бизнес партньори или опоненти. Предпазвайте се от инфекции и алергии от медикаменти. Бъдете по-внимателни и при къпане в морето или в други водоеми. След 15 септември грижите постепенно ще отшумяват, но трябва да бъдете много по-гъвкави в новите условия.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 3, 8, 9, 15, 16, 21, 23, 29 и 30 септември.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 5, 10, 11, 17, 24 и 25 септември.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 13, 14, 20, 27 и 28 септември.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2021:  

Новолуние – 07.09.2021 – 03:52 часа – Луна в Дева
Първа четвърт – 13.09.2021 – 23:39 часа – Луна в Стрелец
Пълнолуние – 21.09.2021 – 02:54 часа – Луна в Риби
Последна четвърт – 29.09.2021 – 04:57 часа – Луна в Рак

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

31.08.2021 от 23:48 ч. - 01.09.2021 до 08:26 ч.

03.09.2021 от 08:37 ч. - 03.09.2021 до 18:58 ч.

05.09.2021 от 17:21 ч. - 06.09.2021 до 02:05 ч.

07.09.2021 от 22:23 ч. - 08.09.2021 до 06:20 ч.

10.09.2021 от 07:48 ч. - 10.09.2021 до 09:05 ч.

12.09.2021 от 08:33 ч. - 12.09.2021 до 11:34 ч.

14.09.2021 от 13:57 ч. - 14.09.2021 до 14:34 ч.

16.09.2021 от 08:40 ч. - 16.09.2021 до 18:23 ч.

18.09.2021 от 12:14 ч. - 18.09.2021 до 23:22 ч.

21.09.2021 от 02:55 ч. - 21.09.2021 до 06:13 ч.

23.09.2021 от 05:05 ч. - 23.09.2021 до 15:38 ч.

25.09.2021 от 16:09 ч. - 26.09.2021 до 03:36 ч.

28.09.2021 от 07:18 ч. - 28.09.2021 до 16:34 ч.

30.09.2021 от 17:49 ч. – 01.10.2021 до 03:53 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.