Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през юли?

Актуални новини
11:29 - 28 Юни 2021
16264
Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през юли?

Месечният хороскоп за всяка зодия се изготвя от астроложката Маргарита Паскалева, специално за Lupa.bg. Ето какво да очаква всяка една зодия през юли.

ОВЕН – през месец юли ще се радвате на повече хармония в любовта и на приятни преживявания. Успешен месец за хората с личен бизнес, за спортистите, политиците и творците. Възможности имате за реализиране на нови проекти и за по-добри печалби. Децата ще ви радват със своите успехи и постижения, а интимните отношения ще процъфтяват. Не забравяйте, че Слънцето до 21 юли включително е в Рак и ще затруднява някои изяви, т.е. няма да получавате нищо даром до тогава. Но при всички случаи ще се чувствате по-спокойни и стабилни през юли. При някои от вас са възможни грижи в семейството. Бъдете по-концентрирани на работното си място и внимателни при работа с документи. Предпазвайте се от грешки, хакерски атаки и загуба на информация / документи, от интриги с колеги. Добър месец за почивки и отпуски, за любов и забавления.

ТЕЛЕЦ – няма да ви е леко през месец юли, скъпи Телци. Повишено е напрежението в дома, в работата и на вътрешно емоционално ниво. Бъдете особено внимателни и вземете превантивни мерки за кражби и обири в дома, за пожари и други неприятности в семейството. Възможни са и грижи около близък роднина, прояви на ревност, ремонти и преустройства, както и премествания в друго жилище или населено място. Не се доверявайте на приятели и не споделяйте своите планове. Не давайте пари в заем. Някои от вас ще бъдат разочаровани от свой приятел или любим човек. Труден период за партньорствата, любовта и финансите. Месецът за вас не е благоприятен за стартиране на нови дейности и проекти, както и за рисковани действия. Довършете започнатото, проявявайте повече търпение и избягвайте конфликти. Предпазвайте се от неприятности.

БЛИЗНАЦИ – до 11 юли може да се чувствате по-меланхолични, разсеяни и доверчиви, а това може да доведе до грешки, измами или разочарование от действията на колеги или шефове.

Очаква ви много динамичен като цяло месец, но и доста по-успешен при разрешаване на семейни въпроси, договаряния и търговски сделки.

Подобрява се финансовото положение и след 11-ти ще се чувствате много по-стабилни и удовлетворени. Добър месец за покупко-продажба на автомобил или покупка на битова техника за дома, за пътувания, за преговори и подписване на договори, за подобряване на взаимоотношения с хора от близкото ви обкръжение. Любимите и близки хора ще ви подкрепят, децата ще ви радват. Ще се чувствате харесвани и обичани. Напрегнат месец за политиците, но успешен. Труден период за работата в групи и коалиции, за реализиране на нови проекти или идеи.

РАК – до 11 юли се предпазвайте от задкулисни действия и интриги от страна на колеги, за неприятности с висшестоящи лица или финансови институции, при работа с документи или информация за загуба и измами. След 11-ти ще се радвате на по-добри нови възможности, на повече разбирателство с хората, на по-успешен период в отношенията с чуждестранни партньори. Ще се радвате на успехи в изпити и участие в конкурси. Добър период за писане, издателство, реклама и разрешаване на юридически въпроси. Известни затруднения може да срещат някои от вас, които имат финансови задължения и кредити, трудно преодоляване на конкуренцията. Не харчете излишно, за да избегнете финансови трудности. Месецът не е благоприятен за капиталовложения и скъпи покупки. Възможни са изненадващи разходи за дома или за член на семейството. Преразгледайте важните за вас хора и приоритетите си.

ЛЪВ – първите десет дни на месец юли ще чувствате повече напрежение в ежедневието си. Акцентът пада върху кариерата, имиджа ви, партньорствата и любовта. Бъдете по-толерантни и щедри с любимите хора, в отношенията си с хора на работното място. Затруднения ще имат и търсещите работа. През втората половина на месеца ограниченията ще отпадат постепенно и пред вас ще се отворят повече врати. Заредени сте с много енергия и ентусиазъм. Нуждаете се от любов и романтика. Можете да планирате отпуски и почивки, да се радвате на повишен интерес от страна на противоположния пол и на повече придобивки. Някои от вас ще имат активни контакти в ежедневието си, други ще пътешестват, а трети ще водят успешни бизнес преговори. Добър период за покупко-продажби, за обучение или изпити, за изразяване на мнение. Време е за любов и забавления.

ДЕВА – дните до 11 юли са по-трудни за вас, особено в работата и в преценките ви. Някои от вас ще са по-разсеяни, други ще попадат в сложни ситуации и интриги. Възможно е да загубите ценна информация, документи или други лични вещи. Работете внимателно с документи и избягвайте да подписвате такива без да сте ги прочели добре преди това.

Предпазвайте се от измами, фалшификации и инфекции.

Не взимайте прибързани емоционални решения, не се намесвайте в чужди спорове. Грижете се за здравето си повече и се хранете здравословно. След 11 юли взаимоотношенията с партньори, колеги и роднини ще са много по-спокойни, а енергията ви балансирана. Втората половина на месеца е много подходяща за почивки и пътувания, за уединение в приятна компания и обстановка. Не разчитайте на ничия подкрепа. Не започвайте нови дейности, проекти и взаимоотношения.

ВЕЗНИ – на нови познанства и приятелства, на повече приходи и семейни придобивки ще се насладят Везните през месец юли. Няма да мине без напрежение и повече натовареност в работата, от което може да са не особено доволни половинките на семейните Везни. Но няма пълно щастие. Ще трябва да се опитате да балансирате, а това за вас не е трудно. Лятото ви настройва на романтична вълна, особено свободните представители. Ще се радвате на засилен интерес от страна на противоположния пол и на прекрасни любовни преживявания. Добре е да подредите приоритети си, да обмислите бъдещите си планове. Имате възможност да реализирате някои от тях, тъй като ще имате и нужната подкрепа от когото е необходимо. Може да се наложи преподписване на договори. Бъдете по-самоуверени. Наслаждавайте се, забавлявайте се. Очакват ви положителни изживявания.

СКОРПИОН – не мога да ви обещая хармония и спокойствие, особено през първата половина на месец юли. По-често ще се налага да водите борба, да възникват противоречия в отношенията с партньори или опоненти. Личните взаимоотношения в брака или любовта също ще са напрегнати при някои от вас, а и финансово ще се чувствате нестабилни. Във фирмата може да има промени в ръководството. Бъдете по-търпеливи и не очаквайте твърде много от другите. Твърде критичното отношение и ревностни прояви само ще влошат нещата във връзката ви. След 11 юли всичко ще започне да се успокоява при родените в края на октомври и първите десет дни на ноември, а за останалите – след 22 юли. Постепенно затрудненията и пречките ще отпадат, а взаимоотношенията и финансовото състояние ще се стабилизират. Ще се радвате на повече топлота и хармония в любовта.

СТРЕЛЕЦ – до 11 юли се предпазвайте от измамни предложения, фалшиви хора в бизнеса и от телефонни / интернет измами. Не се предоверявайте и внимавайте да не изгубите важна информация или документи. Месецът като цяло за вас е зареден с по-положителна енергия. На най-положителни резултати и големи успехи могат да разчитат работещите с чуждестранни партньори, в сферата на издателството и рекламата, в транспорта и туризма, вноса и износа на стоки, в спорта и политиката. Ще чувствате прилив на енергия и с много ентусиазъм ще вървите към осъществяването на своите цели. Втората половина на месеца е много благоприятен за пътешествия, почивки и всякакви забавления. След 22 юли бъдете по-внимателни с финансите и личните връзки. При някои от вас може да възникнат противоречия с партньорите или с други близки хора поради по-критично отношение.

КОЗИРОГ – до 11 юли мисленето и преценките ви може да са по-объркани и субективни. Предпазвайте се от интриги и фалшива подкрепа от страна на хора, с които работите. Подкрепата, която бихте искали да получите, няма да е достатъчна за реализирането на целите ви. Нужно е да сте гъвкави и приспособими в различните ситуации и предизвикателства.

Може да се наложи да разрешавате важен финансов въпрос.

Разчитайте на интуицията си при взимане на решения. През втората половина на месеца ще сте в по-добра кондиция и ще действате по-правилно. Ако не сте се чувствали удовлетворени в интимен план или сте имали финансови затруднения, то след 22 юли те ще се подобрят и ще се радвате на по-топли взаимоотношения и на повече приходи в семейния бюджет. В работата делата също ще потръгнат, а децата ще ви носят повече поводи за радост.

ВОДОЛЕЙ – повечето от вас ще чувстват липса на енергия и дори често да се обезкуражават. Месецът за вас не е особено лек. Ще възникват по-често спорове с партньори или опоненти, грижи в дома и семейството. Ще трябва да се въоръжите с търпение и да не предизвиквате съдбата с рисковани действия. Дори и да изпитвате неудовлетворение или желание да се конфронтирате с някого, по-добре ще е да се отдръпнете за известно време и да изчакате по-добър период. Опонентите ви са в силна позиция, а на вас ще ви се наложи да се защитавате, дори и да сте прави. Избягвайте ремонти и нови начинания. Най-добре си вземете отпуск и се уединете някъде. Ако отсъствате от дома си през почивните дни или през отпуска си, вземете превантивни мерки срещу обири. Предпазвайте се от инциденти, сбивания и неприятности с властта. Грижете се за себе си.

РИБИ – до 11 юли ще имате повече затруднения в общуването и в отношенията си с хората. Чувствате се от известно време апатични, разсеяни и объркани. Имате много идеи и планове, но все нещо се обърква, за да ги реализирате. През втората половина на месеца много по-лесно ще възприемате, мислите и решавате. Може да изпитвате известно напрежение и повече натовареност на работното място. Избягвайте конфликти с колеги и роднини. През втората половина на юли ще се радвате на по-топли отношения с околните, а силната ви интуиция ще ви води към правилните действия. На успех могат да разчитат учащите в изпити и кандидатстване във ВУЗ. От вас се изисква гъвкавост, по-вече отговорност и увереност. Често изпадате в самозаблуди и лесно унивате, ако срещате затруднения. До 27 юли Юпитер ще ви дарява с повече късмет и възможности за успех.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23 и 30 юли.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 4, 5, 11, 12, 18, 19, 24, 25 и 31 юли.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 8, 13, 15, 20, 21, 26 и 27 юли.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮЛИ 2021:  

Последна четвърт – 02.07.2021 – 00:11 часа – Луна в Овен
Новолуние – 10.07.2021 – 04:17 часа – Луна в Рак
Първа четвърт – 17.07.2021 – 13:10 часа – Луна във Везни
Пълнолуние – 24.07.2021 – 05:37 часа – Луна във Водолей
Последна четвърт – 31.07.2021 – 16:16 часа – Луна в Телец

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

03.07.2021 от 07:15 ч. - 03.07.2021 до 15:28 ч.

05.07.2021 от 19:57 ч. - 06.07.2021 до 04:23 ч.

08.07.2021 от 07:20 ч. - 08.07.2021 до 16:51 ч.

10.07.2021 от 19:10 ч. - 11.07.2021 до 03:20 ч.

12.07.2021 от 15:29 ч. - 13.07.2021 до 11:30 ч.

15.07.2021 от 09:46 ч. - 15.07.2021 до 17:31 ч.

17.07.2021 от 14:03 ч. - 17.07.2021 до 21:38 ч.

19.07.2021 от 19:30 ч. - 20.07.2021 до 00:08 ч.

22.07.2021 от 01:25 ч. - 22.07.2021 до 01:36 ч.

23.07.2021 от 19:34 ч. - 24.07.2021 до 03:12 ч.

26.07.2021 от 02:13 ч. - 26.07.2021 до 06:30 ч.

28.07.2021 от 04:13 ч. - 28.07.2021 до 12:57 ч.

30.07.2021 от 22:38 ч. - 30.07.2021 до 23:08 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.