Само в Lupa.bg: Калинка Крумова тури Турбото на диета, ще му заздравява спермата

Мъжете около средна възраст с индекс на телесна маса над 30 имат доста ограничена способност да образуват полови клетки

През ключалката
14:50 - 26 Юли 2022
9027
Само в Lupa.bg: Калинка Крумова тури Турбото на диета, ще му заздравява спермата

Боби Турбото и съпругата му - Калина Крумова, които шокиращо сключиха брачен съюз преди месец, се наслаждават на сватбеното си пътешествие. Борислав Захариев, както е истинското име на актьора, всъщност не прекалява особено с насладите, тъй като е турен на жестока диета от новата си половинка, научи Lupa.bg от близки до двойката.

41-годишният симпатяга е получил насрещен план от синеоката бивша депутатка до края на лятото да смъкне килата си от 110 на 90. А причината съвсем не е естетическа - Калинка и Боби искат да си направят общ наследник.

Преди да заминат за Италия, двамата са преминали пълни изследвания в тузарска частна гинекологична клиника. И докато Крумова-Захариева се оказала в перфектно състояние да износи още една рожба, Турбото демонстрирал негативни промени при сперматозоидите поради затлъстяване.

Мъжете около средна възраст с индекс на телесна маса над 30 имат доста ограничена способност да образуват полови клетки, или създават такива с молекулярни промени, което прави евентуална бременност рискова. Крумова веднага предприела действия и поставила възлюбения си на режим, който включва два дни пълен глад седмично.

Бившата атакистка има един син, който е вече на 20 години и отдавна е студент. Калина смятала, че на 36 години е време да повтори упражнението, а Турбото, който доскоро минаваше за заклет ерген, също нямал търпение да гушка първа рожба.

Боби едва побира шкембето си в сватбения костюм