Само в Lupa.bg: Карадайъ се разведе, има бебе

Бившият председател на ДПС живее в сарая на Ахмед Доган

Общество
14:45 - 05 Юли 2024
27184
Само в Lupa.bg: Карадайъ се разведе, има бебе

Както са казали хората – всяко зло за добро. На бившия председател на ДПС Мустафа Карадайъ не му провървя в политиката, затова пък намери ново щастие в личния си живот. Lupa.bg научи, че той се е развел със съпругата си и се радва на нова любов в лицето на юристката Христина Атанасова.

Близки до предишното семейство на Карадайъ довериха пред Lupa.bg, че

новата му половинка даже го е дарила с рожба. Детето се е родило около Нова година, а двамата родители били по-щастливи от всякога.

Майката Христина е от Сливен и е бивша сътрудничка на дългогодишния депутат от ДПС Янко Янков. След като искрата между нея и Мустафа Карадайъ пламва обаче, бившият председател на ДПС намира начин да я назначи в КПКОНПИ на длъжност директор “Конфликт на интереси”.

Около името й гръмна скандал, след като от Bird.bg разкриха, че младата хубавица е с плагиатствана дисертация. Проверка със специализиран софтуер показва, че Атанасова е преписала 43% от дисертацията си в Университет по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ). 

Всичко това обаче явно е останало в миналото за Христина и тя сега се е отдала на невръстното си дете и щастливия му татко.

Другата новина е, е Мустафа Карадайъ, който след развода се е изнесъл от дома си, сега живее не къде да е, а… в сарая на Ахмед Доган, барабар с Христина и бебето.

Според информацията на нашите източници Ахмед Доган сам е настоял тримата да се пренесат там, за да може да контролира бившият председател на движението.

Христина Атанасова с проф. Стоян Денчев