Само в Lupa.bg: Килърът на Милен Цветков купонясвал до зори на "Златните мостове" преди катастрофата

Общество
13:16 - 22 Април 2020
14171
Само в Lupa.bg: Килърът на Милен Цветков купонясвал до зори на "Златните мостове" преди катастрофата

Младото баровче Кристиан Николов, което уби журналиста Милен Цветков навръх Великден, е купонясвало цялата предишна нощ в шумна компания на "Златните мостове", научи Lupa.bg от свой човек в МВР. Екип на полицията е бил изпратен да разгони младежите, които нарушавали правилата за карантина на паркове и обществени места и дори им е написал акт.

Партито е било по повод рождения ден на гаджето на Кристиан - Симона, която беше в колата заедно с него по време на инцидента. Както е известно, третият пасажер се оказа синът на депутата Лъчезар Иванов - Мозъка.

Сигнал на възмутени граждани изпратил патрулката при пияните хлапетии, които явно са употребили и други вещества, както показа полевата проба за наркотици на Кристиан. Младоците се държали абсолютно арогантно с ченгетата. Георги Иванов, с когото Лъчо Мозъка уж не контактува от 12 години, казал, че баща ми е депутат от ГЕРБ и да не го глобяват.

"Ако случайно ги бяхме задържали за 24 часа, Милен Цветков нямаше да умре", тюхкал се пред колеги полицай от екипа, отишъл на мястото. - "За съжаление обаче нарушението им си беше само за акт, бяхме с вързани ръце, макар да беше очевидно, че всичко вероятно ще завърши с някой сакатлък."